Начало
Органи
Историческа справка
Актуална информация
Адвокатски колегии
Вписани адвокати
За членове
За контакти
English
Интернет връзки
Банкови сметки
ВНИМАНИЕ! Отчет - нов образец от м. Март 2016 г.
ПРАВНА ПОМОЩ
СЪОБЩЕНИЯ
ФОРМУЛЯРИ
<< Начало | Актуална информация |


РЕШЕНИЕ НА АДВОКАТСКИЯ СЪВЕТ

|

               Уважаеми колеги,


           Уведомяваме Ви, че на редовното си заседание, проведено 15.06.2017 година, Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Плевен прие решение № 87, с което  на основание чл.89,т.17 от Закона за адвокатурата, адвокат (майка или осиновителка на дете)- член на Адвокатска колегия - Плевен – се освобождава от заплащане на месечна вноска към Адвокатска колегия – Плевен, считано от месеца, следващ месеца на раждане (осиновяване) на детето до края на месеца, в който детето навършва на 2 (две) годишна възраст, като изпълнението на решението е възложено на Административния секретар на Адвокатския съвет.


          Уведомяваме Ви също така, че с решение № 469/11.09.2009 година на Висшия адвокатски съвет, адвокат (майка или осиновителка на дете) е освободена от заплащане на месечна вноска към Висшия адвокатски съвет.


          Т.е. за времето от раждане (осиновяване) на детето, до навършване на 2 (две) годишна възраст, адвоката (майка или осиновителка на дете) няма да дължи месечни вноски към Адвокатска колегия – Плевен и Висшия адвокатски съвет.


      С оглед на установяване на това обстоятелство, адвоката (майка или осиновителка на дете) следва да подаде заявление в канцеларията на Адвокатска колегия – Плевен, находяща се в град Плевен , улица „Полтава“ № 4, вход Б, апартамент № 3, към което да приложи копие на удостоверението за раждане на детето.


 


 


                                                                                                          


  
 
Back Home Top
         
© 2003, Aдвокатска колегия - Плевен | usloviq
obnovqvane
proekt
Created by Lex.bg. Design by Creato.biz