начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Дознателите - назначиха ли ви или още чакате

Дискусии на тема съдебната власт в България

Дознателите - назначиха ли ви или още чакате

Мнениеот marat » 31 Яну 2004, 09:36

Kak e kolegi naznachiha li vi ili oshte chakate na sluzheben kontakt? Maj neshto zacikli sistemata:))
marat

Re: Doznatelite

Мнениеот cakasht » 31 Яну 2004, 23:41

Az sushto cakam - dokolkoto znam podpis ot ministura, samo tova. A inace slujeben kontakt ne sum minaval - daje ne znam kakvo predstavlqva!?! Osvetlete me , pls !!!
cakasht

Мнениеот blagorodna_makeva » 02 Фев 2004, 15:12

Колега, ако не сте бил на служебен контакт, няма как да бъдете назначен. Преди да се изготви предложение за назначаване трябва да бъде минат такъв контакт и началникът да е изготвил мнение за Вас и качествата Ви.
blagorodna_makeva
Младши потребител

Мнениеот marat » 03 Фев 2004, 02:59

Така е но при мен си беше формалност здравей здрасти и толкова.Ама това назначаване стана историческо!!!
marat

Мнениеот 1234 » 03 Фев 2004, 09:58

a,kolko vreme sled ,kato dokumentite se izpratiat v Sofia,se poluchava rezultata ili ministarat gi razpisva ,imam priatel ,koito chaka veche mesec.
1234

Мнениеот chakast1 » 03 Фев 2004, 10:37

verno e ,mnogo chakame veche,ot noemvri septemvri sam bez rabota i chakam
chakast1

Мнениеот никой » 03 Фев 2004, 12:49

служебният контакт е вид тест за пригодност към заеманата длъжност и тест за теоретичната проверка на кандидата . освен това се дават някой оперативни задачи. Но задачите ще ги разберети при контакта с даден оперативен работник или действащ дознател. НЕ Е НЕЩО СТРАШНО а формално.
никой

Мнениеот никой » 03 Фев 2004, 12:52

а за назначението никой не може да ви каже конкретно по принцип зависи от едно лице което изпълнява длъжността началник сектор " Човешки ресурси" но на тези постове са само сноби. Успех
никой

Мнениеот никой » 03 Фев 2004, 12:54

и още нещо не очаквайте нещо от рода на рамантика или екшън в тази професия. Това е много неблагодарна длъжност и статута на дознателите в системата все още не е изяснен. С много по- голяма степен на обезщетение и облаги са оперативните работници. Както се казва ни кон ни магаре въпроса е да си идеалист.
никой

Мнениеот chakast1 » 03 Фев 2004, 13:07

da iavno sme takiva ,silno jelaia,nai-nakraia da doide tazi zapoved
chakast1

Мнениеот chakast za St.Zagora » 03 Фев 2004, 13:10

Аз се явих на изпитите от септември до януари и до сега още чакам някой да ми се обади. Човешки ресурси ми каза, че давал документите ни на Началниците на служби да си изберат хора от издържалите и одобрени, но никой не ми се е обадил до момента. Не са ме търсили и за никъкъв служебен контакт. Разбрах под сурдинка. че май местата били вече запълнени и аз трябвало да търся връзки даме вземе някой. АКО Е ТАКА, ДА ИМ Е .. МАЙКАТА. Разказаха ни играта с тичане до Хасково Пловдив и т.н. за уж сигурни бройки, потрошихме сумати пари а сега връзки.
chakast za St.Zagora

Мнениеот chakast » 03 Фев 2004, 14:51

Ако някой знае нещо повече да каже
chakast

Мнениеот никой » 03 Фев 2004, 22:48

За ваша информация ако някой иска да намери работа като дознател да потърси на територията на по - малките \рдвр -та или \рпу -та в провинцийте например силистра.
никой

Мнениеот chakast Burgas » 03 Фев 2004, 23:49

mai zapovedite veche sa podpisani!
chakast Burgas

Мнениеот chakast » 04 Фев 2004, 12:41

Нищо не е подписано защото се чудят къде да ни сложат, не е било планирано по служби колко дознатели да има, а са им казвали за периода колко да се одобрят.
chakast

Мнениеот chakast Burgas » 04 Фев 2004, 14:29

dokolkoto znam sme v Ns-Policia ,i vseki edin ot nas znae za koe raiono upravlenie e predviden ,nali se hodi na kontakt
chakast Burgas

Мнениеот marat » 12 Фев 2004, 04:33

chakaneto mu e majkata bratoci:)))
marat

Мнениеот МЕРИ » 13 Фев 2004, 15:37

само.да.ви.уведома.ако.не.знаете.че.назначаване.ще.има.за.вас.подалите.
документи.март.месец.а.за.сега.подаващите.август.ЧЕСТИТО!
ДАНО.ДОЧАКАТЕ.И.ДАНО.СТЕ.ИЗБРАНИ.ИНАЧЕ....с.чакането.ще.си.останете
МЕРИ

Мнениеот Lubopiten » 13 Фев 2004, 16:20

Kade moga da namerq usloviqta za za konkursa za doznatelite?
Lubopiten

Мнениеот chakast St.Zagora » 13 Фев 2004, 16:58

Ot koga ima zapoved i samo za tezi ot mesec mart li kolegke. Nali ste se obiviavat i drugi konkursi prez tazi godina za oshte hora. tova znachi che tezi do momenta triabva da se naznachat.
chakast St.Zagora

Следваща

Назад към Съдебна власт