![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Дата и час: 09 Фев 2025, 23:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лекции по банково и данъчно
|
|
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
лекции по банково и данъчно
здравейте,искам да помоля,ако някои има лекции по банково или данъчно да ми ги изпрати.vanves@gbg.bg БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!В РЕФЕРАТИ ИМА НО,НЕ СА ПЪЛНИ??? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- ТЪРСЕЩ
Здравейте!
Аз също търся лекции по даначно и банково право. Ако някой ги има, може ли да ги прати и на този адрес : dolarche82@yahoo.com
Благодаря предварително!
Аз също търся лекции по даначно и банково право. Ако някой ги има, може ли да ги прати и на този адрес : dolarche82@yahoo.com
Благодаря предварително!
- Гост
лекции данъчно право
Ще Ви бъда благодарна ако ми пуснете нещо от данъчното и на alisa@abv.bg ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- za malko
Ако някой има актуални материали по данъчно право или семейно и наследствено право, ще съм много благодарен, ако ми ги изпрати на e-mail: mindcrime@lawyer.bg Успех на всички колеги през предстоящата сесия ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- mindcrime
- Нов потребител
Лекции по Данъчно право
Здравейте,
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право. Моля ако разполагате с такива, пишете ми на mail@gyuvetch.bg. Предварително, сърдечно благодаря!
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право. Моля ако разполагате с такива, пишете ми на mail@gyuvetch.bg. Предварително, сърдечно благодаря!
Geleto написа:Pratih ti ne6to....Priqtno 4etene
- Irrina
- Нов потребител
ще бъда много благодарна ако някой ми изпрати актуални лекции по данъчно и банково право на naddina@abv.bg
- naddina81
- Нов потребител
Искам да помоля някой, който има лекции по банково и застрахователно право от 2007г. да ми ги прати на oliday@abv.bg. Благодаря предварително!
- ULPIAN
- Младши потребител
Много сте съм благодарна ако някой има да ми изпрати актуални лекции по банково право на e-mail address flextape@abv.bg , мерси предварително.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- flextape
- Нов потребител
И аз искам да помоля ако някои има лекции по банково и дан. процес да ми ги прати на dvaseva@abv.bg мн. благодаря предварително ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- dvaseva
- Нов потребител
банково и застрахователно право -лекции
Моля ви, ако някой има лекции по Банково и застрахователно право да ми ги пусне на: perlit_1@abv.bg. Ако имате - и по Право на Европейски съюз - също. Много Ви благодаря!!!
- perlit_3
- Младши потребител
и аз да се включа на дългата опашка.ако някой има актуални лекции по банково нека ги прати на адрес vesi1983@abv.bg.много ще съм благодарна че изпита наближава
- vesi1983
- Младши потребител
Re: Лекции по Данъчно право
Irrina написа:Здравейте,
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право.
и аз се нуждая,ако може на honny.bunny@abv.bg да ми пратите
- nadia_yovcheva
- Нов потребител
Здравейте,
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право. Нали трябва да има и други на опашката. Трябват ми за изпит в ЮЗУ. Ще ги чакам на iliqnps49@abv.bg. Благодаря предварително.
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право. Нали трябва да има и други на опашката. Трябват ми за изпит в ЮЗУ. Ще ги чакам на iliqnps49@abv.bg. Благодаря предварително.
- IliqnPS49
- Нов потребител
здр.колеги,6теви сам много благодарен ако някои има вазмогност да ми даде лекции по даначно или финансово право.
желая жи успех на предстояштите испити.
благодаря ви.![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
желая жи успех на предстояштите испити.
благодаря ви.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- nachev77
- Младши потребител
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|