начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Interbild

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Interbild

Мнениеот vindaa » 26 Ное 2012, 17:45

Здравийте,случаят е следният:
На 01.11.12г. сключих договор с Интербилд-интернетът на морската столица.Студентка съм,затова договора е безсрочен и включва интернет 30 Mbps и кабелна телевизия,която до момента 26.11.12г. няма!Обаждах се 3 пъти,за да питам кога най-после ще дойдат за кабелната.Първо ми казаха,че чакат доставяне на приемници,а после,че сменяли стандартните с нови,за да има повече канали.Плащам за услуга,която не ползвам вече месец.Та,въпросът ми е как се процедира в такъв случай?Може ли да се направи нещо или просто трябва да се оставя да ме разиграват?
vindaa
Нов потребител

Назад към Търговско право