начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

delba

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

delba

Мнениеот Petkaа » 09 Окт 2004, 13:12

Здравейте! Надявам се да ми помогнете по следния въпрос. Баба ми завещава на сестра ми апартамент. Последната иска да го продаде, но понеже аз имам запазени идеални части от агенцията за недвижими имоти отказват докато разполагам с идеални части. Какво мога да направя ? БЛагодаря ви?
Petkaа

Re: delba

Мнениеот bgjurist » 09 Окт 2004, 13:29

Ами, можете да прехвърлите идеалните си части на сестра си.
bgjurist
Потребител

Мнениеот младежа » 11 Окт 2004, 08:56

А вие какво искате ???
младежа

Мнениеот sunshine_75 » 11 Окт 2004, 09:28

Баба ви е починала.Разпоредила се е със свой собствен недвижим имот-апартамент приживе, като го е завещала на сестра Ви.Последната желае да го продаде, като е подала декларации по закона за наследството пред ТДД, платила е дължимите за имота данъци.Вие сте съгласна с това, нямате желание да оспорвате завещанието и искате да й съдействате за осъществяването на продажбата.Вярно ли е това, което съм написала по-горе, или искате да се възползвате от запазената част от наследството на баба Ви /"заглавието" на въпроса Ви е "делба"?
sunshine_75
Потребител

Мнениеот Deputy_Major » 11 Окт 2004, 13:17

Присъединявам се към Съншайн ! Не е ясно открито ли е наследство и в този смисъл имат ли действие завещателните разпоредби!
Deputy_Major

Назад към Съсобственост и делба