начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

продажба на имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

продажба на имот

Мнениеот kamaro21 » 25 Мар 2019, 19:59

Здравейте!
Имам следният казус притежавам жилище, което искам да продам. Но имам и задължения към банка поради което сметките са ми блокирани от чси.
Въпросът ми е при евентуална продажба на имота как ще си получа парите след като вече сделката се изповядва само през банка?
Благодаря за отговорите!
kamaro21
Нов потребител

Re: продажба на имот

Мнениеот miko_pk » 26 Мар 2019, 00:58

Ох, котьо! Ако си женен и продавате с жена ти, спокойно по нейна сметка. Ако не, по доверителна сметка на адвокат (твой чорап). Ако не, ще си платиш към банката и каквото остане за теб! Айде честито и успешна продажба! Продавай, щом има балъци дето купуват!
miko_pk
Потребител

Назад към Съсобственост и делба