начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

АКО МОЖЕ ПОМОЩ...

АКО МОЖЕ ПОМОЩ...

Мнениеот vasil11 » 24 Мар 2009, 14:44

Още през авг. 2007 съм подал молба за отмяна и спиране на изпълнението пред 5 чл. състав на вкс. понеже молбата била забутана определението за спиране излиза на 25.03.2008г., като през това време срещу мен се водят изпълнителни действия, въпреки че взискателя и чси са уведомени за подадената молба за спиране. Внесъл съм дължимата сума по изпълнит лист от 313 лв определена от вкс по сметка на вкс и след представяне на определението за спиране, с писмо до работодателя чси отменя запора върхи трудовото възнаграждение. През май 2008 5 чл. състав отхвърля иска за отмяна. сега чси налага същия запор и за разноски по изпълнението 100 лв. адв. хонорар и 175 лв. такси по чл. 26 от тарифата. не ми е представена съгл. чл. 79 от ЗЧСИ сметка, изобщо дължа ли тези разноски след като изпълнението е спряно, а сумата е внесена като обезпечение а липсва ново изпълнит дело. Трябва ли да има издаден изп. лист за дължимите неплатени такси и разноски съгл . чл. 79?
vasil11
Нов потребител

Re: АКО МОЖЕ ПОМОЩ...

Мнениеот wladi » 10 Май 2009, 15:10

Дължите разноските. В случай, че желаете да се убедите в сметките, разписките, хонорарите на които се основават можете да направите дова при съответния ЧСИ. Вие като страна имата право на достъп до тези данни.

С вашите действия по обжалването, което ако правилно разбирам не е уважено, Вие сте принудили другата страна да прави допълнителни разноски, които също е могло да Ви бъдат предявени.
Аватар
wladi
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство