начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

HELP!!!Povtorno izdavane na izpulnitelen list

HELP!!!Povtorno izdavane na izpulnitelen list

Мнениеот T.Petkova » 06 Мар 2003, 19:55

Molja za savet! Az ne sum jurist i moje bi zaradi tova sum sgreshila. Pritejavam zapis na zapoved , s kojato predsedatel na kooperacia v ka4estvoto si na takav se zadulji s opredelena suma kum firmata mi. Na garba na zapisa toj se e zadaljil v ka4estvoto si na pora4itel ,4e otgovarja izcalo za plashtaneto na sumata po zapisa na zapoved ot licevata strana. Pri podavane na molbata v barzinata poiskah izdavane na izpalnitelen list samo sreshtu kooperaciata. Kooperaciata obache se okaza s mnogo zadaljenia i sega iskam da naso4a izpalnenieto li4no sreshtu nejniat predsedatel. Vaprosat mi e: vazmojno li e da izdam nov izpalnitelen list samo sreshtu predsedatelja kato fizi4esko lice, na osnovanie sashtata zapis na zapoved? Molja pomognete, imam mnogo kratko vreme za dejstvie ( i dano da e vazmojno).
T.Petkova

Re: HELP!!!Povtorno izdavane na izpulnitelen list

Мнениеот T.Petkova » 07 Мар 2003, 14:37

cl.247 ot GPK dostatachno osnovanie li e?A trjabva li da plashtam povtorno raznoskite?
T.Petkova

Re: HELP!!!Povtorno izdavane na izpulnitelen list

Мнениеот адвокатче » 09 Мар 2003, 15:59

Възможно е. Разноските ще платите отново.
адвокатче

Назад към Изпълнително и обезпечително производство