начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КООРДИНАТИТЕ НА ДОБЪР СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВАР

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КООРДИНАТИТЕ НА ДОБЪР СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВАР

Мнениеот lidiq » 16 Сеп 2004, 15:09

Имам влязло в сила съдебно решение,но никакви данни за имоти или банкови сметки на длъжника.Някой знае ли печен съдия-изпълнител във Варна,с който да се свържа.Моля дайте име ,телефон или някакви координати изобщо.
lidiq
Младши потребител

Re: НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КООРДИНАТИТЕ НА ДОБЪР СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ

Мнениеот СОЛИДАРЕН » 16 Сеп 2004, 15:32

Попитай за ГРОБАРЯ :)) Най бързо ще ти събере вземането
СОЛИДАРЕН

Мнениеот lidiq » 20 Сеп 2004, 14:42

:))))Това беше ужасно грозно,но все пак ти благодаря за изчерпателния отговор много ми помогна.
lidiq
Младши потребител

Мнениеот 123 » 20 Сеп 2004, 15:05

ами защо не караш по общия ред, пък при когото се паднеш, или другото намирисва на корупция ....
123

Мнениеот lidiq » 20 Сеп 2004, 22:14

ами защото клиентката така ми постави въпроса.Държала съдия-изпълнителя да бъде печен.И аз мислех да карам по общия ред ,но за всеки случай реших пурво да питам хората с повече стаж от мен:)
lidiq
Младши потребител

Мнениеот младежа » 21 Сеп 2004, 08:17

Абе, въвъ Варна много сте напредничави щом всеки може да си избира съдията, КУПООООООН !!!
младежа

Мнениеот cleo » 21 Сеп 2004, 10:06

lidiq единственият начин да се паднете при точно определен съдия-изпълнител е като подавате молбата си в регистратура момичето, което е там да се съгласи да изчака докато в списъка се появи името на съдия-изпълнителя, които искате да Ви се падне, но не разбрах какво разбирате под "печен" съдия-изпълнител , по мое мнение в СИС при ВРС всички си разбират от работата, но колкото и да са печени като няма срещу какво да Ви насочат изпълнението не виждам как ще Ви помогнат
Вие имате ли официлна справка от СВ, че длъжникът няма имоти
По принцип съдия-изпълнителите правят и справки от КАТ и от СВ при други районни с-ща, но трябва да им предоставите поне някаква изходна информация
Аватар
cleo
Потребител

Мнениеот DDBD » 21 Сеп 2004, 10:15

За Ваша информация, съдия-изпълнителите във Варна не се избират. Има райони, разпределени между тях, като в кой район ще Ви бъде делото зависи от адреса на длъжника или от местонахождението на имота, срещу който се изпълнява. И на регистратурата не е момиче, а госпожа на известна възраст.
DDBD

Мнениеот lidiq » 21 Сеп 2004, 23:58

хаха.Не е от значение на каква възраст е госпожата и дали е от женски пол дори.Аз исках само да потвърдите моите знания и мнение,защото аз също смятам,че няма как да си избереш сам съдия-изпълнителя.Но клиентката ми намекна,че съм прекалено млада за да знам всичко и че е редно да се консултирам с колеги.Е,сторих го:)))
Благодаря на всички!Иска ми се да нямам нужда от съветите ви за в бъдеще,но съм убедена,че ще ви досаждам още много ,докато доближа нивото ви!:)
lidiq
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство