начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

условна присъда като непълнолетен

условна присъда като непълнолетен

Мнениеот liliqs » 30 Дек 2009, 12:09

възможно ли е по някакъв начин да бъде анулирана или изменена условна присъда (към момента на извършване на деянието съм бил непълнолетен)защото в момента заради тази присъда имам по голям проблем.И как е възможно да ми дадът условна присъда 6 години след деянието няма ли значение че съм бил непълнолетен
liliqs
Младши потребител

Re: условна присъда като непълнолетен

Мнениеот portokal » 30 Дек 2009, 12:22

Има доста голямо значение, че си бил непълнолетен, и този факт 100% е отчетен.
Как е възможно след 6 години - ами ти колко години след деянието предлагаш на извършителя да му се "прости"? :roll:
Ако присъдата е влязла в сила - най-вероятно няма начин да бъде "анулирана или изменена". С изтичането на изпитателния срок ще се считаш за реабилитиран, и в "обикновено" свидетелство за съдимост тази присъда няма да се отразява. Гледай само да не извършиш някое престъпление преди изтичането му, че е опасно. :P
Проблемите, породени от присъдите, са проблеми на самите осъдени, както казва Остап Бендер. :oops:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство