- Дата и час: 14 Дек 2024, 01:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МЕСЕЧНИ СРЕЩИ ИЗВЪН СОФИЯ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
МЕСЕЧНИ СРЕЩИ ИЗВЪН СОФИЯ
Колеги по перо в този сайт, като гледам нашите приятели от София искрено се радвам, макар и отдалеч, че една тяхна инициатива - месечни срещи на членовете на сайта, вече е тръгнала. Тъй като аз съм от Стара Загора, и ми е малко далеч да ходя до София, предлагам всички колеги, които са от Южна България например, да се опитаме да направим подобни срещи било в Пловдив, било в Бургас, защо не и в Стара Загора като географски център на района :-) Ако предложението ви се стори разумно, дайте да действаме :-)
- Слави Котаров
Re: МЕСЕЧНИ СРЕЩИ ИЗВЪН СОФИЯ
Ей, хора... наистина ли няма никой колега извън София да приложим инициативата на колегите?
- Слави Котаров
I az sam rodom ot Kazanlak, no rabotata mi e v Sofia. A ina4e na sre6tite stava golyam kupon /vij po-podrobno pravnata kvalifikaciya na kupona/. Zado4no - nazdrave!!! >-I
- bgjurist
- Потребител
Съгласен !
Би ли предложил място и дата?
Би ли предложил място и дата?
- radi
- Младши потребител
Уважаеми колега Котаров,
Вашата идея за lex - срещи извън София бяха подели колеги от Пловдив още миналата година, но така и не се осъществи.
През пролетта имаше предприети стъпки за организиране на среща във Варна, но и тя доколкото знам не се осъществи.
За Ваша информация, аз също не съм в София, но това не ми пречи да посещавам срещите /макар и не всички/ с удоволствие.
Ако успеете да организирате среща, бих направил всичко възможно за да дойда и при Вас. Успех! ;-))))
Вашата идея за lex - срещи извън София бяха подели колеги от Пловдив още миналата година, но така и не се осъществи.
През пролетта имаше предприети стъпки за организиране на среща във Варна, но и тя доколкото знам не се осъществи.
За Ваша информация, аз също не съм в София, но това не ми пречи да посещавам срещите /макар и не всички/ с удоволствие.
Ако успеете да организирате среща, бих направил всичко възможно за да дойда и при Вас. Успех! ;-))))
- remo07
Колеги аз смятам, че центъра на провинцията е гр.Пазарджик. Така че редно е тази среща да я направим точно там. Ще се присъедините ли за дата около 18 октомври?
- gogo-1
Абе, знаех, че Пловдив е квартал на Пазарджик, ама не знаех, че Пазарджик бил център на провинция.
Иначе нямам против. :-)
Иначе нямам против. :-)
- МСМ
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|