Kakvo da vi kaja kolegi, : ), ravnosmetkata ot snoshti otnovo pokaza, che lex members sme mnogo gotini i seriozni hora..., i vapreki obayatelnoto i predizvikatelno jensko prisastvie, po-silnata lex polovinka se beshe vpusnala v yarostno reshavane na kazusi i sporove za homosexualnite prava, Toplofikacia, Elektrorazpredelenie i t.n....
Kolegi, po-smelo sledvashtia pat, :))), vse pak, darja da kaja, che Mishoni nakraya pokaza, che lex members sa istinski kavaleri i podari na damite po edno tsvete, :)))...
Do mnogo skoro lex vijdane, daite predlojenie kade i koga, no samo da e niakade vatre tozi pat, :)))
- Дата и час: 14 Дек 2024, 01:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Sreshtata na 25.09...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Sreshtata na 25.09...
kolegi, njamate predstava kolko sajaljavam, 4e ne uspjah da prisastvam na tazi sre6ta...no drugata sas sigurnost njama da propusna!!! Do skoro, nadjavam se!
- zuki
Първо благодаря на всички, които дойдоха на срещата!
Убеден съм, че никой от Вас приятели и колеги не съжалява!
За тези които нямаха възможност да дойдат или са се уплашили, ще кажа че могат само да съжаляват! Беше супер! Запознах се с много приятни и възпитани хора и колеги! Беше и много забавно и добре се посмяхме и повеселихме!
И ще спомена нещо за тези, които ги е притеснявало това, че не познават никого!
Вживявайки се като организатор:))))) отидох в заведението по рано! На съседната маса вече имаше хора, които се черпеха с ентусиазъм заради студеничкото време /вътре места нямаше а за резервация от заведението поискаха по 10 лв. на човек/. Поставих една табелка с надпис LEX и зачаках! Чаках ...а не беше топло! Една водка! Пак чакам-хора минават, сядат на съседната маса, поздравяват се, поръчват! И аз поръчвам-втора водка! Взе да ми става топло! В 19.10 чувам от съседите кодовото име на колега от тук - begemot!
Отидох при тях-аз организаторът! Голям смях беше!:)))))
Взехме единодушно решение последния четвъртък на м. Октомври -30.10, отново да се съберем, този път в ,,Ел Корасон"! Там със сигурност е по топло!:)))))
Ще има пусната тема за следващата среща!
[%sig%]
Убеден съм, че никой от Вас приятели и колеги не съжалява!
За тези които нямаха възможност да дойдат или са се уплашили, ще кажа че могат само да съжаляват! Беше супер! Запознах се с много приятни и възпитани хора и колеги! Беше и много забавно и добре се посмяхме и повеселихме!
И ще спомена нещо за тези, които ги е притеснявало това, че не познават никого!
Вживявайки се като организатор:))))) отидох в заведението по рано! На съседната маса вече имаше хора, които се черпеха с ентусиазъм заради студеничкото време /вътре места нямаше а за резервация от заведението поискаха по 10 лв. на човек/. Поставих една табелка с надпис LEX и зачаках! Чаках ...а не беше топло! Една водка! Пак чакам-хора минават, сядат на съседната маса, поздравяват се, поръчват! И аз поръчвам-втора водка! Взе да ми става топло! В 19.10 чувам от съседите кодовото име на колега от тук - begemot!
Отидох при тях-аз организаторът! Голям смях беше!:)))))
Взехме единодушно решение последния четвъртък на м. Октомври -30.10, отново да се съберем, този път в ,,Ел Корасон"! Там със сигурност е по топло!:)))))
Ще има пусната тема за следващата среща!
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Хе-хе.
Аз бях от тези, които подминаха табелката LEX.BG и нейния приносител като бърз влак паланка.
Колегата mishoni да знае за друг път и да не се надява на хартиени табелчици, а да измисли нещо по-видно - татуировка на заголените mish-ци, вратовръзка на lex-чета или нещо подобно.
До октомври значи!
We'll be back ;-)))
Аз бях от тези, които подминаха табелката LEX.BG и нейния приносител като бърз влак паланка.
Колегата mishoni да знае за друг път и да не се надява на хартиени табелчици, а да измисли нещо по-видно - татуировка на заголените mish-ци, вратовръзка на lex-чета или нещо подобно.
До октомври значи!
We'll be back ;-)))
- miron
Абе сбирката беше супер. Очакваха се доста повече хора, ама какво да се прави. Тези които не дойдоха, другия път ще имат задължението да се реваншират. Как ще го направят, то нека те да преценят:-)
- Deyan_M
За хомосексуалните права не съм давал мнение. И не си спомням (но не заради количеството на изпитото) да е повдиган въпросът. Вероятно, лексовете са го повдигнали след оттеглянето ми от срещата. А за енерго, топлофикация, КАТ - давах мнение.
- bgjurist
- Потребител
kolegi,spodelete tainata na registraciata.Vse mi dava,4e nika mi triabvalo da bade na latinica-ami toi e na latinica.Aman
- Medeia
Регистрацията не е conditio sine qua non за присъствие на лекс-сбирките...така че какво ти пука, Медея :))) Регистрирай се в АБВ :)))
- Mb}|{bT
ei brato4ki 4eta vi otdavna i da vi kaja bgurista stra6no me kefari.Mnogo si gotin bratle,pozdravlenia.
- pi4
Кога ще бъде следващото събиране на колеги и къде ще се проведе то?
- А кога ...?
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|