начало

Край на чакането: България е в Шенген и по суша от 1 януари Край на чакането: България е в Шенген и по суша от 1 януари

Измами с промоцията на Чипита

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Измами с промоцията на Чипита

Мнениеот Искам справедливост » 18 Ное 2003, 18:02

На 17.11.2003 г. получих SMS, че печеля прима-ваучер на стойност 5 лв. от промоционалната игра на Мобилтел и Чипита. Когато отидох да си получа наградата в бизнес-центъра на Мобилтел при хотел Плиска, ми беше отказано, тъй като телефонът, от който са изпратени промоционалните кодове не е мой собствен, а служебен и аз нямам пълномощно за неговото ползване (това говори само за доверието на фирмата, в която работя, за мен). Обаче, в сайта на Чипита (http://www.chipita.bg/pages/prav_bg.htm)изрично е посочено, че малките награди се получават срещу лична карта или друг документ за самоличност.
Като капак на всичко говорих приблизително десет минути с телефон 088 1707. Когато се оплаках на телефона на Чипита, обявен за допълнителна информация, ми казаха, че "ние произвеждаме кроасани, а не раздаваме ваучери!?!!!"
Мисля, че все пак, е тяхно задължение промоцията да протече гладко. Да, ама не...Както казваше Петко Бочаров. За бизнеса по български толкова....
Какво според вас трябва да направя, за да се възмезди изгубеното време и нерви и да се накарат служителите да си свършат работата???
Искам справедливост

Re: Измами с промоцията на Чипита

Мнениеот справедлив » 19 Ное 2003, 02:36

Ох, и на мене ми се иска да се разбере че такива долнопробни измами от производители и търговци трябва да спрат в България.
Опитай жалба до Комисия по Търговия и Защита на Потребителите (тел.987-74-45) или http://www.ktzp.bg/, въпреки че след като търсих за последен път тяхното съдействие сега търся къде да се оплача от тях.
справедлив

Мнениеот Желязко » 20 Ное 2003, 14:23

пий една студена вода!
Желязко

Мнениеот *petya » 20 Ное 2003, 15:35

Da, goliama glupost e cialata istoria, az pe4elih 3 pyti melodia i ne ia poluchih nito vednyj, kogato im zvynnah, kazaha, 4e moje problemyt da e v software na telefona mi. I tova ako ne izvinenie, tel. mi e dosta dobyr i ne pravi nikakvi problemi.
Veche si vzimam vafli, vmesto kroasani:)
*petya

Мнениеот Будната съвест » 21 Ное 2003, 19:10

А, бе, човека иска съвет, а вие: "пий една вода" и тем подобни.
Опитай в КЗК, ако имаш излишни пари и в съда се пробвай, защото ако гражданското общество не действа, тези измами ще продължават!!!
Будната съвест

Мнениеот хахо » 21 Ное 2003, 22:58

Желязко , стига с тая наша заспала психика за студената вода.
Това е много важен въпрос, който клати и обвързва целия пазар и икономика - потребители, производители, търговци, лоялна конкуренция.
Евала на човека, че се е амбицирал с това. Ако си вземе 5-те лева даже още 50 ще му пратя, заслужава ги. Обещавам.
хахо

Назад към Общи дискусии