начало

Кирил Петков отива на съд за ареста на Бойко Борисов Кирил Петков отива на съд за ареста на Бойко Борисов

Кредитори Си Джи Груп тормозят невинни поради грешен адрес

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кредитори Си Джи Груп тормозят невинни поради грешен адрес

Мнениеот intogloryride » 13 Авг 2014, 16:55

Здравейте,от години се боря с един проблем-След покупка на имот без тежести през 2008г,не спират и досега кредитори да търсят роднини на бившия собственик,а най-вече т-нар-Си Джи Груп,поради стара неактуална от години информация за адреса,и това,че не проверяват актуалността на адреса на свои длъжници през годините.Всяка проверка,и в Служба Вписвания-ще докаже че те отдавна търсените лица са никакви като собственост,и в служба ГРАО-ще докаже,че такива няма и като адр.регистрация,но упоритите кредитори,дори предупредени да си проверят ,че такива няма,първо обещават че ще си отбележат в базата данни да не идват пак,но след време забравят и като китайска капка все едно нищо не знаят,започват старата песен на нов глас,години напред,и така до безкрай.Моля за мнение и съвет по въпроса....Изпратих им и писмо със сканиран отговор до мен-собственика,от ГРАО,че такива лица като търсените от тях няма и са сменили адр.си регистрация,за да им е по-лесно да разберат грешката си.Как смятате че е най-добре да действувам,след като съм си в правото? Ето писмото,което им пратих,без лич-данни имена и конкретни адр. и подробности
"Господа от Си-Джи-Груп
Казвам се …Име на собственик на имот-,и откакто съм закупил апартамента си чрез ПП на НИ на едикоя си дата .2008г и без никакви тежести,постоянно пристигат писма,а понякога и червени лепенки през годините,адресирани до лица,които нямат нищо общо с адреса на моя собствен апартамент на адрес-Еди кой си-лесно се прави справка за собственост в служба по вписвания дори и по интернет,но вие не я правите,а ползувате стара,неактуална и невярна информация,което не ви оневинява.Въпросните лица Едикой си 1 и Едикой си 2,които търсите,може да са живяли преди покупко-продажбата като роднини на бившата собственичка-жена-Едикоя си 3-но след Продажбата се явяват никакви и с никакво право спрямо посочения адрес.Друга справка може да направите и в служба ГРАО в община Едикоя си,но и това явно не сте направили-в отговар на мои жалби до грао съм получил отговор официален,че такива лица не се водят на моя адрес,тъй като са сменили адр. си регистрация-даже ви изпращам сканиран отговора ,който като Собственик на имота на този адрес съм получил от ГРАО,проверете си го и Вие.Идвали са и ЧСИ по невярна информация за адрес,и са си разбирали грешката,но това не променя факта,че поради ваши на кредиторите грешки и непроверявания актуалност на адрес и собственост се е стигало особено чрез вашите в миналото лепенки да псих.тормоз,и пропуснати ползи от напускане на мой квартиранти,за което вина имат кредитори на лицата като Вас например.По телефон съм ви се обаждал не 1 път,а може би и 101 път през годините,вие културно отговаряхте че не сте знаели,ще проверите и отбележите в своята база данни,че адреса е неверен и няма да продължавате,но след няколко месеца историята се подновява и вие отново все едно нищо не знаете.Писма по имейл също съм ви писал през годините много пъти в този дух,има заведена жалба и в рпу с вх.номер за тормоз поради вашите действия на грешен адрес от мен-Собственика,но резултат от вас досега няма.Надявам се,че вече след сканирания отговор от ГРАО че такива лица няма на този адрес,ще престанете с вашите неправомерни действия на притесняване,без да сте направили и елементарна проверка,само по стара,невярна и неактуална от много години информация.В противен случай моят адвокат ме съветва следващата ми жалба да занеса направо в прокуратурата,заедно с иск за псих.тормоз и пропуснати ползи от наематели,придружени от ваши писма и лепенки,както и доказателства за смяна на собствеността от 2008г още и сведението от ГРАО,като веществени доказателства за вашата вина.Смея да ви напомня,че в РБ законите са над всички,вкл. и над вас,и че не сме в началото на 90-те години,а от 2007г страната ни е член на ЕС.Тъй като аз съм си в правото,а вие сте в сериозна грешка от години по този въпрос,да се надяваме,че ще си коригирате грешките и ще потърсите чрез съответните служби-ГРАО,РПУ,Вписвания,истинските места на вашите вечни длъжници,а няма да притеснявате невинни хора поради банални грешки в адресите. г-н Едикой си-Собственикът на имот на посочения адрес."
intogloryride
Нов потребител

Re: Кредитори Си Джи Груп тормозят невинни поради грешен адр

Мнениеот kdkrastev1234 » 14 Авг 2014, 18:24

Най-добре хвърляйте писмата им и не се занимавайте с тях. Те са като кучетата дето само лаят, без да хапят.
Ако имате излишни пари и нерви, можете да се пробвате и с иск за неимуществени вреди, но там шансовете ви трябва да се преценят от адвокат.
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Мнениеот ivanov_p » 14 Авг 2014, 21:41

И какво искат от вас?
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот votpuska » 15 Авг 2014, 11:56

kdkrastev1234 написа:Най-добре хвърляйте писмата им и не се занимавайте с тях. Те са като кучетата дето само лаят, без да хапят.
Ако имате излишни пари и нерви, можете да се пробвате и с иск за неимуществени вреди, но там шансовете ви трябва да се преценят от адвокат.

Има кучета, които освен да лаят и хапят, тогава трябва да играе тоягата. Става ясно че човекът иска отдава имота под наем и тези наглеци му бъркат бизнеса така че следващия път когато се появят теглете им една ...... (ама хубаво ги наредете без да си слагате червена точка и без да отваряте вратата ако сте вътре, по телефона също може) след което ги съдете. Може да ги дадете и на прокурор за самоуправство малко да ги притеснят. :)
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Назад към Общи дискусии