начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Кардиолог бе зверски пребит при полицейско задържане в Петри

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кардиолог бе зверски пребит при полицейско задържане в Петри

Мнениеот 111888 » 05 Мар 2015, 14:54

Кардиолог бе зверски пребит при полицейско задържане в Петрич
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4636023

Известен петрички кардиолог е настанен в реанимация на болница с тежки контузии и счупени ребра след нанесен му побой.

Състоянието на д-р Чавдар Великов е тревожно. В реанимация наколко пъти е изпадал в несвяст и колегите му са спасявали живота му. От болничното легло докторът почти без глас помоли "Изчакайте, не пишете, нека да се консултирам с адвокатите си", пише struma.com. На въпрос какво и как се е случило и дали е бит в полицията д-р Великов заяви: "Как си мислите, че съм попаднал тук. Нямам думи за това, което се случи".

Свидетел на ареста е сестрата на доктора. Инцидентът станал по време на празничните дни. Възникнал скандал със съпругата и сина му, извикана е полиция и докторът, който работи в Сандански, е бил арестуван.

Запознати със скандала твърдят, че докторът е ударил полицай по време на задържането му. С бокс той разбил устата на длъжностно лице по време на работа.

При появата на екипите докторът налетял на ченгетата, че се месят в домашните му работи. Това е полицейската версия по случая.

Фактите са: Тежко бит лекар и полицай със спукана устна. Образувано е дознание срещу лекаря, за нанасяне на телесна повреда на длъжностно лице. Обаче травмите на доктора са животозастрашаващи. Предстои проверка на случая.
111888
Потребител

Re: Кардиолог бе зверски пребит при полицейско задържане в П

Мнениеот 111888 » 05 Мар 2015, 14:56

Кардиологът Великов: Полицаите ме биха зверски, окован с белезници и с фланелка на главата ми
От полицията обвиняват медика, че е разбил устата на страж на реда
http://www.blitz.bg/news/article/323141

Полицаите ме биха зверски, завързан с белезници, с фланелка на главата ми, за да не ги виждам и в стая, в която предполагам няма камери. Не само ребрата ми са счупени, имам счупени синуси, околоочна орбита и травми навсякъде. Това твърди пред struma.com от болничното легло кардиологът д-р Чавдар Великов.
На въпрос защо е нападна полицая, медикът дава следното обяснение.

"Ударих го при самозащита, не можете да си представите как бият тези хора. Човешко е да се браниш, още повече те ми крещяха " Сега ще умреш ", казали на сестра ми, че ще ме застрелят и ще ме увисят на вратата на клетката!"

Кардиологът не е видял биячите си, защото бил "с фланелка на главата, като по филмите, удрят те без да ги виждаш!" Той се зарича да съди полицията.

Инцидентът е регистриран в полицията в Петрич в петък миналата седмица. Полицейски екип е отишъл на повикване за сериозен семеен скандал със съпругата и сина му. При появата на екипите докторът налетял на ченгетата, че се месят в домашните му работи. При схватката е спукал устата на един от полицаите. Това е полицейската версия по случая.

Образувано е дознание срещу лекаря, за нанасяне на телесна повреда на длъжностно лице. Обаче травмите на доктора са животозастрашаващи. Предстои проверка на случая.
111888
Потребител

Мнениеот 111888 » 05 Мар 2015, 15:01

Ексклузивно интервю с пребития кардиолог от Петрич д-р Великов: Ударих полицай при самозащита, биха ме зверски, завързан с белезници и с фланелка на главата в стая без камери
http://www.struma.com/obshtestvo/eksklu ... rih_70993/

Полицаите ме биха зверски, завързан с белезници, с фланелка на главата ми, за да не ги виждам и в стая, в която предполагам няма камери. Не само ребрата ми са счупени, имам счупени синуси, околоочна орбита и травми навсякъде., това заяви от болничното легло д-р Великов, кардиологът, за когото съобщихме рано днес. Въпреки, че едва говореше успяхме да направим кратко интервю по телефона:
Д-р Великов, разкажете какво се случи?
Не желая да се впускам в подробности, а пък и ми е ужасно трудно да говоря в момента.
Защо нападнахте полицая, това е служител на реда, изпълняващ задълженията си?
Ударих го при самозащита, не можете да си представите как бият тези хора. Човешко е да се браниш, още повече те ми крещяха " Сега ще умреш ", казали на сестра ми, че ще ме застрелят и ще ме увисят на вратата на клетката!
Какъв беше скандалът у вас, та се е наложило да викат полиция?
Това не го коментирам, все пак са лични неща.
Полицаят също има тежко нараняване на горната устна, знаете ли?
Казах ви ударих го при самозащита! Аз бях сам те много, какво повече да обяснявам!
Видяхте ли, кои са точно?
Нали ви казах, че бях с фланелка на главата, като по филмите, удрят те без да ги виждаш! Интересно ми е какъв запис сега ще извадят, нали навсякъде да длъжни да имат камери.
Ще съдите ли някого?
Естествено, сестра ми е в шок, как ще и казват такива страшни неща, как ще бият така, къде се намират, всеки греши, но никой няма право да бие така жестоко още повече органи на реда.
Благодаря ви и скорошно оздравяване! /Доктор Великов отказа да бъде сниман, но видът му е страшен, лицето му е синьо, едва се движи........../
111888
Потребител

Мнениеот kdkrastev1234 » 05 Мар 2015, 15:35

Стенвестник с продължение. Продължавай с драсканиците
kdkrastev1234
Потребител

Мнениеот 111888 » 06 Мар 2015, 10:49

"В България като видиш патрулка те обхваща параноя, а не чувство за сигурност..."
111888
Потребител

Мнениеот 111888 » 10 Ное 2015, 10:12

След като по време на миньорските и фермерските протести от 2008г бяха бити миньори и фермери(тема за размисъл-бяха бити-след протести със социални искания-протести при които бяха незаконно блокирани пътища-, нищо по-различно от протестите преди няколко дни), след като работещ в телевизията беше бит (Р.Б. -бития заради дългата коса), след изнесения случай на битата майка в метрото, след този случай с бит лекар, нека университетските преподаватели да не се чувстват дискриминирани-излезе случай за бит преподавател в университет. Както се казва-на представител на всяко съсловие му идва времето, никой няма да бъде забравен, само ще има забавяне.
Сега вероятно-накрая ще излезе-въпросния преподавател не е бит(в интервюто по една от националните телевизии прочетоха анонимно писмо,че не е бит, а хематомите са се появили по-късно, не вярвайте на заключението на съдебния лекар с дата и подпис), не е арестуван незаконно, той сам си е виновен-нали така ще го изкарате накрая.
Класика в жанра-на този преподавател, след боят(то бой е нямало де...) му спретнаха дело за-познайте за какво -за хулиганство. Познахте. Само ,че по указът. На първа инстанция осъден на административна глоба.

ето линк:
Скандален случай: Полицаи пребили университетски преподавател!
П. Р. от Богословския факултет на Великотърновския университет съди полицаи и оспорва издаден му акт за хулиганство http://www.blitz.bg/news/article/373837
111888
Потребител

Назад към Общи дискусии