- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Формиране на фирма за сабиране на пари/задължения.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Формиране на фирма за сабиране на пари/задължения.
Здравейте интересно ми е някой дали се интересуава да ми съдейства за предлагане на услуги за съд и сабиране на задължения. Аз смятам да напрвя сайт с услуги но ми трябва 1 - 2 юриста които да консултират клиенти. Пишете тел на лично съобщение.
- simeon222
- Младши потребител
Re: Формиране на фирма за сабиране на пари/задължения.
simeon222 написа:Формиране на фирма за сабиране на пари
ПИШИ МЕ! ЩЕ СЪБИРАМЕ!
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
Истински случай:
Казвам на внучката в първи клас да учи, за да може като порасне да ми помага да събираме пари, а тя се облещи и пита:
Дядо, ние крадци ли бъдем?
Не, юристи!
Казвам на внучката в първи клас да учи, за да може като порасне да ми помага да събираме пари, а тя се облещи и пита:
Дядо, ние крадци ли бъдем?
Не, юристи!
- ivanov_p
- Активен потребител
simeon222 написа:Здравейте интересно ми е някой дали се интересуава да ми съдейства за предлагане на услуги за съд и сабиране на задължения. Аз смятам да напрвя сайт с услуги но ми трябва 1 - 2 юриста които да консултират клиенти. Пишете тел на лично съобщение.
аз мога да ти съдействам за предлагане на услуги за съд ! Не съм сигурен дали ще мога да сАбирам задължения, но ако не пробвам, няма как да знам !
Да, сайта с услуги си е важен, дет се вика - трябва си !
За юристите:
Дай параметри: Работно време, заплати, отпуски и други важни неща !
Ще напиша кода тук:
"тел"
Надявам се, щом формираш фирмата да не ме забравиш.
- astika
- Потребител
Кат ви гледам правописа.. как по-точно смятате да ги сабирате тез пари - с чукове и тръби ли? Демек да разбираме, че ви трябват юристи - специалисти по наказателно право после да оправят работата ако "ви правят проблем"?
- batkracio
- Младши потребител
Ако ставаше с юристи, мобилните нямаше да търсят културисти.
- fbr65
- Потребител
Здравейте,
Очаквах по сериозни отговори. Говоря за адвокатска практика за потушаване не задължения от хора които са жертва от други при доказан нарушен закон.
Тоест поддържане на правата според закона.
Очаквах по сериозни отговори. Говоря за адвокатска практика за потушаване не задължения от хора които са жертва от други при доказан нарушен закон.
Тоест поддържане на правата според закона.
- simeon222
- Младши потребител
Относно коментарите, да това е адвокатска практика. Всякакви незаконни културистки пракитики самите те са нелегални.
- simeon222
- Младши потребител
От начина на задаване на въпроса си личи, че си нямате хал-хабер /представа/ от колекторска дейност - по-добре не си губете времето да се занимавате с това.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|