- Дата и час: 22 Ное 2024, 04:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за съвет
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за съвет
Здравейте имам един въпрос към вас... Та вчера мой приятел звънна през видео чат на непозната жена и ми каза да кажа „Да подписвам” ,та сега ми е интересно възможно ли е да се скалъпи имотна измама със видео матерял (собственоръчно не съм подписвал нищо—никъде) ,със тези лични думи документирани има ли вероятностите да се състави ,я пълномощно ,я дарение завещание и т.н. извън нот.кантора,или със ел.подпис ? П.с : Благодаря ви!
- petarmolov
- Нов потребител
Re: Моля за съвет
За да бъдете имотно измамен трябва да имате имот, а ако имате имот личните ви данни са публични.
- ivanov_p
- Активен потребител
Слава богу, засега нотариалните сделки и пълномощните с нотариална заверка се извършват само от нотариуса. Пък и никой не ви е накарал да подпишете нещо с електронен подпис, та да се задължите по друг начин.
Но въпроса е, защо повтаряте като папагал , без да се замислите ?
Но въпроса е, защо повтаряте като папагал , без да се замислите ?
- dimist
- Потребител
Не притесненията са ми,че въпростната жена може да е нотариус и да изготви въпростното ”устно пълномощно”,но ми казаха ,че само във нас може да се направи ,или пълномощно,или каквото и да било понеже пълномощното не е договор ами уговорка не тя във тях аз във нас със познат на по ракия и по скайп да се упълномощи някого си?
- petarmolov
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|