начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

ЕЛ КОРАСОН- Да се срещаме всеки месец! Предложение!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЕЛ КОРАСОН- Да се срещаме всеки месец! Предложение!!!

Мнениеот mishoni » 23 Юни 2003, 22:46

Колеги! Прочетох за сбирките в заведението ,,Ел Корасон"! За съжаление, съм отскоро член на този сайт и не съм имал възможност да присъствам на някое от тези събирания!
Излизам пред Вас, всички колеги-юристи, членове на сайта, с конкретно предложение!
Да превърнем тези срещи в ежемесечни! Можем да изберем заведение /същото или друго/, конкретна дата от месеца или ден от седмицата, в който всеки желаещ да се срещне с приятели, познати, непознати или просто да поговори с колеги юристи, за да сподели опита и проблемите си, може да отиде уреченото място и да се повесели!
И за да бъда конкретен предлагам!
1. Заведението е същото- ,,Ел Корасон"! /ако някой има по-добра идея, нека да предложи! Желателно е все пак, предложеното място да е в централната част на София!/
2. Час: 18.30! Това е началото! Всеки може да дойде до затваряне на заведението! /зависи от собсвеника! Трябва да е наш човек!/
3. Датата: Последния четвъртък от всеки месец! Съображенията са ми: Повечето хора напускат София в петък!; В края на месеца тези които не са адвокати, взимат заплати!/
4. Надявам се г-н Атанас Тасев да ме подкрепи и да съдейства тази идея да стане реалност и ТРАДИЦИЯ!

Ще се радвам да изразите мнението си тук-ПОСЛЕДНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК НА МЕСЕЦА Е СЪВСЕМ БЛИЗО! Всички идеи, ще бъдат добре дошли! Аз имам още в изобилие, но нека първо да се съберем и......:))))
mishoni
Младши потребител

Re: ЕЛ КОРАСОН- Да се срещаме всеки месец! Предложение!!!

Мнениеот bgjurist » 24 Юни 2003, 11:16

Колега, лятото е в ход и повечето са на морето. Аз бях направил предложение за плаж тази събота
bgjurist
Потребител

Мнениеот bgjurist » 24 Юни 2003, 11:18

И нещо друго, колега! В момента осъзнавате ли, че ни подбуждате да изпълним състава на КУПОН-а???
bgjurist
Потребител

Мнениеот mishoni » 24 Юни 2003, 11:30

Колега, осъзнавам ги и двете! И хубавото предложение за събиране на морето и ,,тежко наказуемите състави" може би по 143 или 213а НК за КУПОН / не зная ти кой член имаш в предвид от НК/ . Морето е далече, а и много хора няма да ходят! Аз само предложих! Решението е на всички тук! Благодаря ти, че изрази мнение!
mishoni
Младши потребител

Мнениеот mishoni » 24 Юни 2003, 11:46

Извини ме но сега прочетох, че си писал на темата ,,КУПОН" на 18.6.03 год.:)))))
mishoni
Младши потребител

Мнениеот 666666 » 24 Юни 2003, 14:13

Аз съм изцяло "ЗА" предложението по следните съображения:

1.Спестява се непрекъснато следене в сайта на покани за купон, което понякога не е възможно и от там води до пропускане на темата /като с предложението на Наско, на което никой не се отзова/;
2.Когато предварително знаем датата по-лесно ще организираме времето си с цел присъствие.

Това, че е "морско" време сега е прекрасно, но не трябва да оставяме една хубава инициатива да се проваля само по тази причина.

Очаквам подкрепата ви, колеги:)))
666666
Младши потребител

Мнениеот анонимен » 26 Юни 2003, 15:22

Здравейте колеги, мисля че идеята не е лоша, но не е ясно дали ще се получи все пак. Аз лично съм съгласна.
Успех
анонимен

Мнениеот bgjurist » 27 Юни 2003, 16:40

Последно - неделя, 10.30 на входа на Мери Лу за изпълнение на състава н а поредния купон. Нудистите да си носят бански.
bgjurist
Потребител

Мнениеот monika » 27 Юни 2003, 20:55

ideqta kato cqlo e dobra,no imam predlojenie za 2 korekcii.
parvata e svarzana s 4asa.za men e kraino nepodhodq6to kupona da se sastoi v 18.30h.bezumno rano e,kogato nqkoi e re6il da se zabavlqva na podobno mqsto.a i horata,koito rabotqt predpolagam,4e 6te predpo4etat da se priberat sled priklu4vane na rabotniq si den,da si vzemat po edin du6,da si po4inat i togava da se otpravqt kam 4asa i mqstoto na sre6tata.deistvitelno tova e dadeno kato na4alen 4as,bez da bade prepora4itelno,no spored men trqbva da bade dale4 po-kasno.
a drugata korekciq e svarzana s izbraniaq ot vas den i klub.neznam dali znaete,4e v 4etvartak ve4er v el corason ima majki striiptiz,koito e super posredstven.a i ne mislq,4e na hora,koito se zanimavat s pravo 6te im bade priqtno podbni sbirki da se sastoqt imenno,kogato ve4reta se ustroivat podobni prostotii.
no moje bi po-dobre 6te e da otidete parvo sam da vidite za kakvo stava ?-s i togava da razberete za kakvo govorq.
ina4e predlojenieto samo po sebe si e dobro,no ne ste izbrali podhodq6toto mqsto i podhodq6tiq den.
monika
Нов потребител

Мнениеот mishoni » 29 Юни 2003, 22:49

Колега bgjurist , мойте уважения за твойте идей относно, пращането на LEX на плаж, море, Мери Лу и не помня още къде! Много те моля не си пиши предложенията за плаж тук към това предложение, без значение с бански или без! Ако имаш нещо да кажеш или добавиш, го направи, но ВЪВ ВРЪЗКА С ГОРЕИЗЛОЖЕНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Благодаря ти! Между другото, първата сбирка е вече факт! Тя се състоя на 26.06 03г.!
mishoni
Младши потребител

Мнениеот mishoni » 29 Юни 2003, 23:29

Моника, приятно ми беше да прочета едно нормално мнение! За съжаление, си много права за мястото и особено за деня! Аз не съм присъствал на тези сбирки, използвах само името на заведението, за да обърнат внимание читателите. Очаквам от теб или другите колеги тук да предложат друго място за събиране на членовете! За часа на срещата съм съгласен с теб, но аз съм имал в предвид началният час на събирането! Всеки може да отиде и по -късно, друг е въпроса, че ще е изостанал от първите!:))))) Но и това би могло да се промени, в зависимост от предпочитанието на повечето! Аз лично съм готов да поема организацията, стига да ми предложите заведение!
mishoni
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 30 Юни 2003, 15:16

Колега, това, което съм писал, има отношение към твоите идеи. На плажа бе направено предложението през лятото да се срещаме, но не в Ел Корасон. На Мери Лу има денонощни заведения. Помислете във връзка с нововъзникналия фактически състав!
bgjurist
Потребител

Мнениеот mishoni » 30 Юни 2003, 23:46

Разбирам те, но....!
Моята идея е да създадем място на което в определен ден от месеца, можем да се съберем, поговорим, повеселим! И всеки да го знае и когато може да отиде! Трябва да определим едно заведение и там само да се събираме!

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот monika » 02 Юли 2003, 10:19

колега mishoni,
Благодаря ти,че приемаш моите поправки относно часа и мястото на срещата.
На мен ми се струва по-удачно да се срещаме не в клуб,а в някое обикновено и не шолкова шумно място.Поне като начало,докато се опознаем,пък после лесно ще организираме и една клубна изява.Въпреки,че доколкото разбирам вече е било организирано такова събиране,на което за съжаление не съм присъствала,но за в бъдеще няма да пропускам.
подходящо място може да бъде пицария или бирария.Ако колегите счетат,че е удачно ще конкретизираме точно в коя.
Между другото,искам да ви похваля колега,че се наемате да организирате такива срещи,защото според мен те могат да бъдат не само приятни,но и полезни за всички нас.Още веднъж,поздравления!
А що се отнася до мнението на колегата bgjurist,смятам,че звучи несериозно.Целта не е да се проведе кастинг по плажно облекло в тези горещини,а да се срещнем на неангажиращо,приятно място и на спокойствие да обсъдим нещата,които ни свързват в общото понятие юристи.
monika
Нов потребител

Мнениеот bgjurist » 02 Юли 2003, 10:47

Колеги, времето е прекалено горещо, за да се забиваме в някой клуб. А край плажа има заведения на открито, а и е по-прохладно. За доуточняване - 089 644 763
bgjurist
Потребител

Мнениеот mishoni » 02 Юли 2003, 18:57

Моника, радвам се че ме разбираш! То явно само си ти, защото както четеш, други нямат интерес! Аз не губя надежда и ще организирам събиране на 24 този месец! Който дойде, дойде! Със сигурност няма да сме само двамата!:))))) Харесва ми, че приемаш идеята, за срещи не по бански! Считам, че сме сериозни хора и разговор в приятна обстановка, ще достави удоволствие на всички! Ако имаш идея за тип заведение, подходящо за събиране, пиши! E-mail: mishoni@lex.bg
Благодаря ти предварително!

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот Deyan_M » 03 Юли 2003, 09:32

То какво ще се опознаваме /те/. Срещи на посетителите от Лекс БГ се правят от може би година. Т.е. най-отявлените фенове вече се познават. Е, няма нищо лошо за ново пристигащите да се направи едно изключение:-)
Deyan_M

Мнениеот mishoni » 04 Юли 2003, 17:18

Предложението е и за тези които не са присъствали! А ,,старите муцуни":))))) ще се радвам да дойдат! Без тях неможе!

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 05 Юли 2003, 10:34

Е, стане ли дума за спор, да го отнесем в съда (съдът по принцип е от стъкло от 150-200 гр.) >-I
bgjurist
Потребител

Мнениеот tmineva » 09 Юли 2003, 12:57

Zdravejte kolegi,
az sam ot horata, koito polzvat otdavna lex, no do foruma ne sam stigala za sujalenie.
Ideiata za redovni sbirki obache mi dopada, tuj kato mogat da budat mnogo priatni i polzotovrni. A v Sofia ima tolkova mnogo zavedenia, che ako ne ni dopadne edno, moge da bude smeneno s drugo kogato si poiskame, taka che mislia che i sas zavedenieto niama da ima problem. Prosto da go napravim.
tmineva
Нов потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии