- Дата и час: 14 Дек 2024, 01:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЕЛ КОРАСОН- Да се срещаме всеки месец! Предложение!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
49 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ЕЛ КОРАСОН- Да се срещаме всеки месец! Предложение!!!
Колеги, дайте конкретно предложение за заведение!!!!!
[%sig%]
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Колега, прощавай, че използвам форума ти, но утре (12.07.2003г.) предлагам 10,30-11,00 часа пред входа на плажа "Мария Луиза".
- bgjurist
- Потребител
Не се извинявай колега! Ще се радвам, тези които прочетат предложението ти, да дойдат! Аз ще предложа място, 6-7 дена преди последният четвъртък /24.07/ от този месец! С удоволствие бих приел предложението ти но в почивните дни нямам възможността да ходя по басейни! Съжалявам! Успех и пиши какво е станало!:))))
[%sig%]
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Privetstvam ideata za ejemese4ni sre6ti v 4etvartak!!!
- law
- Младши потребител
Е, къде тогаз ши изпълняами съставъ нъ купонъ?
- bgjurist
- Потребител
Дата: 24.07.2003 г. - четвъртък
Място: заведение "Щастливеца"
Местонахождение: ул.Оборище, на кръстовището с бул.Евлоги Гергиев (канала), зад Испанската гимназия
Транспорт: автобус 72 (спира точно срещу заведението), 213, 305, трамвай 20
Начален час: 19.00 ч
Желаещите да заповядат!
[%sig%]
Място: заведение "Щастливеца"
Местонахождение: ул.Оборище, на кръстовището с бул.Евлоги Гергиев (канала), зад Испанската гимназия
Транспорт: автобус 72 (спира точно срещу заведението), 213, 305, трамвай 20
Начален час: 19.00 ч
Желаещите да заповядат!
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Ще се опитам да дойда да видя кви ги вършите...
- bgjurist
- Потребител
Ще се радвам да наминеш!:)))) Лошото е, че ми искат по 5 лв. за резервация на човек! А аз си нямам представа колко хора ще се съберем!
[%sig%]
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Ми то като ще е за по пет лева...ехееее. на моята тераска има място поне за пет-шест леск членове...лошото е че е на 14 етаж и по страхливите просто няма да дойдат... А иначе - правя леск сбирка по повод новата ми къща :))в моя (нов) апартамент ( който не е съвсем боядисан) ( който иска да ми се обади да ми помага с боядисването +3592201823 и +35988/8887507) на ...уф де да го знам ...петък... в края на тази седмица - Красна Поляна ІІ, ул. В. Д. Стоянов №7 , вх. А, ет 14, ап 69 :) Няма майтап който му се пие да заповяда :)))))
Добра алтернатива на ЕЛ Корасон...май :)~
Добра алтернатива на ЕЛ Корасон...май :)~
- Mb}|{bT
Абе има тука някакви бутилки ама като знам БГюрист как порка...я по-добре си носете пиенето :))))))
- Mb}|{bT
Пропуснах да кажа и че нямам маса...и ЩЕ Е ДОБРЕ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ПРОКУРОР ИЛИ СЛЕДОВАТЕЛ ЩОТО БЛОКЪТ Е НА ЧЕНГЕТАТА И ЩЕ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ГИ УБЕЖДАВА ЧЕ НЕ Е ПОЛЕЗНО ДА МИ ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ ЗА МУЗИКАТА (2Х80W) Абе силничка си е :)
- Mb}|{bT
koga 6te e kupona, v 4etvartak li? i kade - El Corazon ili Krasna poliana?
- law
- Младши потребител
За мое голямо съжаление НЯМА да е в Красна поляна. Не за дрего ами както върви ремонтът до датата няма да съм готов с боядисването, а докато това не стане - всичко е в латекс и блажна боя...така че - в Ел Корасон...въпреки че не съм сигурен, че и там ще дойда...
- Mb}|{bT
И аз не съм сигурен дали ще дойда. Колкото за клеветата на МЪЖЪТ, не е вярно - аз самият не помня таквиз работи, нито моят хроникьор!
- bgjurist
- Потребител
Ste ima li sresta na 25 ili ne?
- tanyav
- Младши потребител
Свършиха отпуските и се радвам, че темата е отново актуална!
През летния период се проведоха две срещи, които протекоха в ограничено присъствиена юридически електорат!:))
Не съм мислил за нова среща, защото бях отписал темата, но сега....
Все пак се търси кръчма! От тези в които се събирахме, едната беше прекалено тясна а другата много скъпа!
Очаквам предложения!
[%sig%]
През летния период се проведоха две срещи, които протекоха в ограничено присъствиена юридически електорат!:))
Не съм мислил за нова среща, защото бях отписал темата, но сега....
Все пак се търси кръчма! От тези в които се събирахме, едната беше прекалено тясна а другата много скъпа!
Очаквам предложения!
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Ами аз предлагам О Шипка - не е много скъпо и има големи маси
- tanyav
- Младши потребител
В "Дивака" не е лошо и не е скъпо. В О'`Шипка също. Пък за по - сериозни случаи - "Сите Българи". Страхотна е.
- Djeni
Колеги, идеята ви е супер, жалко само, че не мога да се възползвам от нея, защото съм от Стара Загора. Надявам се да не ми се сърдите, че ще открадна идеята ви, и ще се опитаме да направим алтернативни събирания на членове на сайта извън столицата :-) Иначе, ако имам някога възможност, непременно ще дойда на някоя от сбирките :-)
- Слави Котаров
49 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|