- Дата и час: 22 Ное 2024, 21:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дали ще ме одобрят за кредит ?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Дали ще ме одобрят за кредит ?
Здравейте. Искам да ви попитам дали имам шанс да ме одобрят за кредит за лизинг ? В момента на мое имам един кредит на стойност 1000 лв, както и лизинг който погасявам, там имам още 1 година. Стойноста на лизинга е 1200 лв. Новият кредит трябва да бъде на стойност 1500 лв, като моята заплата е 450 лв. Според вас имам ли шанс ? Срокът за новия кредит ще бъде 24 месеца към TBI / Unicredit
- ivelin123
- Нов потребител
Re: Дали ще ме одобрят за кредит ?
Едва ли - месечния Ви доход трябва да покрива: сегашните вноски, новата вноска и да остават по еди-колко си на член от семейството. Сумата е различна при различните кредитни институции.
Не казвате - сам ли сте, семеен, деца ...
Не казвате - сам ли сте, семеен, деца ...
- jhoro
- Активен потребител
Семеен, с едно дете. Забравих да спомена, единият заем приключва Април месец. Работата ми е в общината
- ivelin123
- Нов потребител
Не мисля, че има шанс. На мен с по-високи доходи ми отказаха, затова се наложи да изтегля бърз кредит. Лихвите са една идея по-високи, но за сметка на това отпускат парите доста лесно и много бързо при това. Научи повече за условията, има различни кредити в зависимост от нуждите. Успех!
- mirel78
- Младши потребител
Повече информация за заемите, които можете да прочетете http://www.mkrediti.com/
- tsvetko
- Нов потребител
Само защото знаете какво е това "пълен член", бих Ви дал 10000 лева. Покрадвайте повечко в тая община, 450 лева заплата е обидно за интелигентен човек.
- barakuda
- Потребител
mirel78 написа:Не мисля, че има шанс. На мен с по-високи доходи ми отказаха, затова се наложи да изтегля бърз кредит. Лихвите са една идея по-високи, но за сметка на това отпускат парите доста лесно и много бързо при това. Научи повече за условията, има различни кредити в зависимост от нуждите. Успех!
Бая по-високи но няма никакви проблеми. Може да не дадат 2000 примерно, но 3 пъти по 1000 без никакъв проблем
https://i.imgur.com/ZwdhZ7r.jpg
- tyronne
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|