- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Онлайн данни и поверителност
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Онлайн данни и поверителност
Аз съм объркан защо само Facebook се провежда за събиране на данни, докато Google има много повече данни и използва за същата цел.
- shawnyadav
- Нов потребител
Re: Онлайн данни и поверителност
Трябва да кажа, че Марк Зукерберг е направил много добра защита пред сенатите в съдебното заседание. Сега предполагам, че е време за Google, но тъй като те управляват хиляди адвокати, те лесно ще се измъкнат с него.
- shawnyadav
- Нов потребител
Добре, че сам си отговори
"Днес не си живял, ако не си направил нещо за някого, който не може да ти се отплати." ~ Джон Бъниан
- kozamostra
- Нов потребител
shawnyadav написа:Аз съм объркан защо само Facebook се провежда за събиране на данни, докато Google има много повече данни и използва за същата цел.
Google просто препращат към собствениците на сайтовете и твърдят, че не те, а собствениците на сайтовете администрират лични данни...
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Не знам защо, обаче втора тема отварям и вътре - постове на английски!!! Нямам проблем с езика, но ... защо не се следи и спазва ...
Правила на форума
- jhoro
- Активен потребител
allomylife143 написа:Millions of Clash Royale are unaware of and uninformed about how their personal information is being used, collected or shared in our digital society. How Games.lol Protects His Own Privacy Online. i want to know Keywords Tool can anybody answer mobile legends.
Милиони хора не са наясно и не са информирани за това как личната информация се използва, събира или споделя в нашето цифрово общество. Как Марк Зукърбърг защитава собствената си поверителност онлайн. Искам да знам, че всеки може да отговори
- buckyjames
- Нов потребител
И какво ще стане, когато някой ви знае данните? Вие да не ходите по улицата с маска на лицето и ръкавици, за да не оставите отпечатък, а може би сте си закрили и номера на колата?
- ivanov_p
- Активен потребител
В крайна сметка във всеки един сайт се събират лични данни и какво се случва с тях не е много ясно...
- abo2012
- Нов потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|