начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Отнемане на шофьорска книжка-теста показа наличие на опиати

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отнемане на шофьорска книжка-теста показа наличие на опиати

Мнениеот veronikka7 » 09 Ное 2021, 21:57

Здравейте, преди около месец бях участник в ПТП в гр.София, полевия тест показа наличие на опиати. Казах на полицаите, че съм пила само хапче за глава защото страдам от мигрена - Паракофдал /което по-късно разбрах, че съдържа кодеин/.Същият ден дадох и кръвна проба. Книжката ми бе отнета до излизане на резултата от кръвната проба. До днес обаче такъв няма. Наложи се да напусна работа, защото е свързана с шофиране. Моля за съвет как да си търся правата.
veronikka7
Нов потребител

Re: Отнемане на шофьорска книжка-теста показа наличие на опи

Мнениеот doondie » 16 Ное 2021, 23:32

Не обжалвахте ли заповедта за отнемане на книжката? Как така 1 месец няма резултат от кръвната проба?
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител

Назад към Общи дискусии