начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Облигации Моллов Кафандаров

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Облигации Моллов Кафандаров

Мнениеот Костадинов » 30 Юни 2004, 11:03

По принцип процедурата ми е ясна - Архива - ДСК

Въпросът ми е има ли краен срок за регистрация на облигациите или той е перманентен?
Костадинов

Re: Облигации Моллов Кафандаров

Мнениеот 123456 » 01 Юли 2004, 17:39

СПОГОДБАТА е подписана между двамата министри на външните работи на БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ - МОЛЛОВ и КАФАНДАРИС
123456

Re: Облигации Моллов Кафандаров

Мнениеот ДСК » 02 Юли 2004, 01:11

Не знам дали има срок, но мога да ти дам практичен съвет (ако си от София):
В 4-ти клон на ДСК, който е на бул. Витоша №15 (входа на ритуалната зала), в салона, който е в ляво като застанеш с лице към входа на ритуалната зала ( салона се намира на втория етаж), на първото гише в дясно работи възрастна служителка (Митева се казва), която е много добре информирана за тези облигации и може и знае къде да направи всякакви справки.
Побързай, защото жената е пред пенсия.
ДСК

Назад към Взаимопомощ