начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

SOS Теми по история по доц. К. Паев ?

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

SOS Теми по история по доц. К. Паев ?

Мнениеот nana_p » 05 Апр 2007, 09:54

Здравейте всички !

Ако някой може да ми помогне- трябват ми разработени кандидат -студентски теми по история по доц. Костадин Паев. (ЮЗУ )
За съжаление твърде късно установих, че те са доста по-различни като изисквания от тези за другите университети.

Вашето мнение, коментар, съвет ?
Благодаря ви предварително !
bounaroti@abv.bg
nana_p
Нов потребител

Мнениеот zanny » 05 Апр 2007, 10:57

Има едно помагало, което доц. Паев е издал. Казва се "Ръководство за подготовка на кандидат-студенти по история". Можеш да си го вземеш от първи корпус на ЮЗУ-то. В ръководството са конспектирани темите, което трябва да ти помогне да си ги разработиш самостоятелно.
Надявам се догодина да сме колеги :D Успех! :D
zanny
Младши потребител

Мнениеот Гост » 16 Апр 2007, 15:11

Оставете го този Паев(до скоро даскал в Сандански)

Препоръчвам Ви учебника на

Милияна Каймакамова
Пламен Митев
Милчо Лалков
Любомир Огнянов

Все професори

Лично по този учебник имах 5.75 по История във ВТУ и ЮЗУ
Гост

Мнениеот mim_i » 24 Апр 2007, 13:33

колега Николов, моля бъдете по-толерантен в мнението си за Паев, защото след като сте първи курс /както разбрах в ЮЗУ/ значи не сте имал "честта" да се сблъскате с проф.Шопов/лека му пръст/, та тогава да видите чудо на чудесата как се взима изпита по ИБДП :roll: - няма взимане! Паев е прекрасен, ееее трябва да се чете така е! Успех на всички!
mim_i
Нов потребител

Мнениеот Гост » 25 Апр 2007, 19:26

Аз нищо не съм казал за ИБДП-ставаше въпрос за кандидатстудентска(пише се слято-думи завършващи на ска и ски) препоръка.
Гост

Назад към Лекции и материали