- Дата и час: 12 Дек 2024, 08:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЛЕКС-СРЕЩА НА 01.04.2003 г. - За любители на силни усещания.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ЛЕКС-СРЕЩА НА 01.04.2003 г. - За любители на силни усещания.
Предлагам да си направим среща на 01.04.2003 г. на обичайното място, в обичайния час. ТОВА НЕ Е ШЕГА!!!! ШЕГИТЕ ЩЕ ГИ ИМА НА КУПОНА!!!
- hebigatsu
- Активен потребител
Re: ЛЕКС-СРЕЩА НА 01.04.2003 г. - За любители на силни усеща
Тъй като този път ще се прередя и ще съм първи на опашката от реакции (ситете положителни) ще си позволя да чопна лафа на Ремо:
ПЦУЛЮТНО СЪГЛАСЕН !!!
А пък на срещата Ремо може да ми го върне тъпкано като ме черпи с бира до усмъртяване и/или падане под масата :))
Ваш кот Бегемот
ПЦУЛЮТНО СЪГЛАСЕН !!!
А пък на срещата Ремо може да ми го върне тъпкано като ме черпи с бира до усмъртяване и/или падане под масата :))
Ваш кот Бегемот
- Begemot
Този път моята програма е критична, но ще видя какво мога да направя по въпроса. :-(
Защото знам колко малко му трябва на човек за да е щастлив - просто един 1 април, хубава софра, изключително приятно дамско присъствие, адвокати които вярват на думите ми и възможност да ги лъжа, лъжа, лъжа сладко!!!!!!!! ;-))))
И бири, бири, бири, бири! Дръж се Begemot - е! Няма лесна прошка за плагиатството!
Тръгвам с торбичка лук и чувалче пържолки. Дано стигна навреме! ;-))))
Защото знам колко малко му трябва на човек за да е щастлив - просто един 1 април, хубава софра, изключително приятно дамско присъствие, адвокати които вярват на думите ми и възможност да ги лъжа, лъжа, лъжа сладко!!!!!!!! ;-))))
И бири, бири, бири, бири! Дръж се Begemot - е! Няма лесна прошка за плагиатството!
Тръгвам с торбичка лук и чувалче пържолки. Дано стигна навреме! ;-))))
- remo
Значи среща на 1-ви?
Добре...
За незнаещите може би не е зле да кажем, че обичайното място е кръчма "El Corason", а обичайното време - всяко време между 19:00 и ... зори :-)
На влизане питайте за резервацията на името на lex.bg
BTW, Hebigatsu, ще правиш ли резервация или ние да имаме грижата?
Добре...
За незнаещите може би не е зле да кажем, че обичайното място е кръчма "El Corason", а обичайното време - всяко време между 19:00 и ... зори :-)
На влизане питайте за резервацията на името на lex.bg
BTW, Hebigatsu, ще правиш ли резервация или ние да имаме грижата?
- miron
То се е видяло, че ще е на първи...който може да затрие моята тема!
- Mb}|{bT
Няма къде да ходим - нека да е първи, пък това, че е вторник не оправадава отсъствието на никого (освен, разбира се, на нас с критична програма предвид географското положение... :-)
Времето за организация е доста кратко и в този смисъл предлагам да не се отчитат негативи при обосновано по безспорен начин неприсъствие..:)
Времето за организация е доста кратко и в този смисъл предлагам да не се отчитат негативи при обосновано по безспорен начин неприсъствие..:)
- gallup
Разбира се, че съм там-иска ли питане????
За Мъжът: Вместо да се измъкваш с предложения за други дати, вземи, че ела поне един път на тези наши "работни срещи".
До 1-ви!Без майтап!
За Мъжът: Вместо да се измъкваш с предложения за други дати, вземи, че ела поне един път на тези наши "работни срещи".
До 1-ви!Без майтап!
- Ivi_Bell
Zdraveite,
ideiata e strahotna ,no shte utochnite li :))-na 1 ili na 16-ili ako iskate i na dvete dati?!
ideiata e strahotna ,no shte utochnite li :))-na 1 ili na 16-ili ako iskate i na dvete dati?!
- annna
Нека първо изконсумираме 01.04.2003 г. пък и на 16.04.2003 г. няма да му се размине.
Нека някой от София да направи резервацията, защото аз не знам дали ще смогна.
Нека някой от София да направи резервацията, защото аз не знам дали ще смогна.
- hebigatsu
- Активен потребител
Ако и тоя път се назландисваш, аз лично ще те влача до мястото на събитието! ;-))))
- karfi4ka
- Младши потребител
Значи:
Аз не мога да не те подкрепя в начинанието, ама защо реши така - на 01.04. Това да не е някаква шега? Хихихих! Че е вторник - ясно е, че по-трудно ще се измъкнем от работа, деца и съпрузи, ама и това може да стане...Ама защо и втората обявена дата решихте да е 16.04. - сряда! Дайте поне в съботата да се съберем, а?
Иначе - идвам! Дръж се, пак ще падаме от смях! :)))))))))))))
п.п. Hebigatsu, с тебе ще се видим предишния или следващия ден, нали? Искам да говорим за нещо!
Аз не мога да не те подкрепя в начинанието, ама защо реши така - на 01.04. Това да не е някаква шега? Хихихих! Че е вторник - ясно е, че по-трудно ще се измъкнем от работа, деца и съпрузи, ама и това може да стане...Ама защо и втората обявена дата решихте да е 16.04. - сряда! Дайте поне в съботата да се съберем, а?
Иначе - идвам! Дръж се, пак ще падаме от смях! :)))))))))))))
п.п. Hebigatsu, с тебе ще се видим предишния или следващия ден, нали? Искам да говорим за нещо!
- diansh
- Младши потребител
Добре, предполагам ще се запозная вече с всички...
- 777
Айде на конструктивните идеи народеееееееее.... Топлиииииииии....
Та предлагам следното - вземаме две седмици отпуска и сливаме двете дати :))))
Ей това се казва купон - от 1-ви до 16-ти.
Аз предлагам да го направим като турне, защо да се ограничаваме само на столичен терен :)))
Те това беше, ако има несъгласни моля да не се обаждат !!!
Главен експерт-деморализатор: Ваш Кот Бегемот
Та предлагам следното - вземаме две седмици отпуска и сливаме двете дати :))))
Ей това се казва купон - от 1-ви до 16-ти.
Аз предлагам да го направим като турне, защо да се ограничаваме само на столичен терен :)))
Те това беше, ако има несъгласни моля да не се обаждат !!!
Главен експерт-деморализатор: Ваш Кот Бегемот
- Begemot
Към господата с критичната програма:
И море от бира няма да удави мъката ми, ако не се класирате успешно за купона! Напрегнете се и се постарайте да се доставите в уреченото време на уреченото място - най-малкото заради блясъка в очите ми и радостта в сърцето ми! ;-))))))
Ваша малка карфичка :-))
И море от бира няма да удави мъката ми, ако не се класирате успешно за купона! Напрегнете се и се постарайте да се доставите в уреченото време на уреченото място - най-малкото заради блясъка в очите ми и радостта в сърцето ми! ;-))))))
Ваша малка карфичка :-))
- karfi4ka
- Младши потребител
Малииии...нямате представа каква радост предизвика в сърцето и душата ми фактът че 01.04. било вторник. Мислех, че е понеделник...Сега вече мога със сигурност да кажа - идвам!
Скъпа ми карфичке, няма нужда от принуда спрямо скромната ми личност, а само от придружение до мястото където се състои това сакрално събитие. В замяна ти обещавам, никога повече да не лъжа за наличието на известни прабългарски черти при теб :))))
Скъпа ми карфичке, няма нужда от принуда спрямо скромната ми личност, а само от придружение до мястото където се състои това сакрално събитие. В замяна ти обещавам, никога повече да не лъжа за наличието на известни прабългарски черти при теб :))))
- Mb}|{bT
Мен ако питаш, от придружител ще се нуждаеш на излизане от "Сърцето", ама като си рекъл и за натам ще ти организирам кортеж. Даже по пътя весело настроение ще създавам - и то само за да видиш колко съм ларж и на какви неща съм готова в името на здравата ни дружба! :-)))))
Сега относно милото ти обещание :-))
Tо ако не са прабългарските ми черти, ще е бойният ми амазонски дух - хич не се и съмнявам, че ще намериш с какво да стреснеш народа около мен......Ще взема да те цаня аз за един имидж мейкър! :-))
Твоя любима женичка,
малката карфичка :-)
(то друга дума хубава рима връзваше на "карфичка", ама айде ;-)))
Сега относно милото ти обещание :-))
Tо ако не са прабългарските ми черти, ще е бойният ми амазонски дух - хич не се и съмнявам, че ще намериш с какво да стреснеш народа около мен......Ще взема да те цаня аз за един имидж мейкър! :-))
Твоя любима женичка,
малката карфичка :-)
(то друга дума хубава рима връзваше на "карфичка", ама айде ;-)))
- karfi4ka
- Младши потребител
Под обичайното място и час да разбираме "Ел Корасон" в 19.00 ч., нали:-)
- Deyan_M
Да. Срещата е уговорена!
19 ч. Ел Корасон, 1 април.
19 ч. Ел Корасон, 1 април.
- vita
- Младши потребител
Лелеееее, сърцето ми изпълни четворно задно салтомортале от страх, че съм изпуснала това велико събитие. Добре, че влязох навреме.Организатора да ме брои и мене.
- 666666
- Младши потребител
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|