- Дата и час: 14 Дек 2024, 19:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Среща на 25.09.2003 г.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Среща на 25.09.2003 г.
Здравейте, колеги!!!
Виждам, че се е провела оживена дискусия по предложението на Mishoni и това е добре. Виждам и, че от предишните форумци, посещавали сбирките, само двама са се изказали. За сметка на това има много нови ентусиасти и това е добре. Не че на "старите" им е било зле по време на срещите / след тях може и да са били махмурлии, но това е друг въпрос/.
Предложението е :
Среща на 25.09.2003 г. - четвъртък, в "О,Шипка" - пресечката на Дондуков, начален час - 18.30 часа, а пък който когато иска тогава да се присъединява.
Няма да е лошо да оставите потвърждения тук, за да сме наясно с Мishoni колко места да резервираме.
Поздрави:)))))))))
Виждам, че се е провела оживена дискусия по предложението на Mishoni и това е добре. Виждам и, че от предишните форумци, посещавали сбирките, само двама са се изказали. За сметка на това има много нови ентусиасти и това е добре. Не че на "старите" им е било зле по време на срещите / след тях може и да са били махмурлии, но това е друг въпрос/.
Предложението е :
Среща на 25.09.2003 г. - четвъртък, в "О,Шипка" - пресечката на Дондуков, начален час - 18.30 часа, а пък който когато иска тогава да се присъединява.
Няма да е лошо да оставите потвърждения тук, за да сме наясно с Мishoni колко места да резервираме.
Поздрави:)))))))))
- 666666
- Младши потребител
Re: Среща на 25.09.2003 г.
Да не говорим предварително, но ако сме живи и здрави, няма ІІІ-та Световна война или нещо от сорта, то пишете ме за дошъл:-)
- Deyan_M
Поздравявам те 666666!
Можеш да разчиташ на мен изцяло в организацията на това мероприятие:))))
Приканвам всички които имат желание и възможност да присъстват, да пишат на адрес: mishoni@lex.bg ! Колеги необходимо е да уточним все пак някаква бройка! Бъдете коректни! Пък ако някой познава управителя на заведението, нека се обади! Ще отидам заедно да направим резервацията!
[%sig%]
Можеш да разчиташ на мен изцяло в организацията на това мероприятие:))))
Приканвам всички които имат желание и възможност да присъстват, да пишат на адрес: mishoni@lex.bg ! Колеги необходимо е да уточним все пак някаква бройка! Бъдете коректни! Пък ако някой познава управителя на заведението, нека се обади! Ще отидам заедно да направим резервацията!
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Ако не съм делови извън София, ще дойда и аз. Допълнително ще уточня
- bgjurist
- Потребител
Аз идвам още в 18 и 30
Таня
Таня
- tanyav
- Младши потребител
Аз плахо ще вдигна лапа в знак на неувереност за собственото си присъствие...
Но ако все още съм на тая планета на тая датата - пишете и мен!
Ваш глактически пътешественик - кот Бегемот
Но ако все още съм на тая планета на тая датата - пишете и мен!
Ваш глактически пътешественик - кот Бегемот
- Begemot
Браво! Вече сме 11 човека! До 23.09. очаквам още хора да се обадят! Тези които закъснеят да направят заявка, ще стоят прави:))))))
[%sig%]
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Ще взема да се пиша 13-ия воин :)...и хич няма да му мисля ;)
- karfi4ka
- Младши потребител
Ще трябва да подадеш молба за вписване. Едва след изпълнението на този елемент от състава, ти ще можеш да се конституираш като 13-ия (-тата) воин (-ка).
Между другото, не е ли малко неудобно човек да спи върху "телеграмата" на акад. Ж. Сталев? ;-)
Между другото, не е ли малко неудобно човек да спи върху "телеграмата" на акад. Ж. Сталев? ;-)
- bgjurist
- Потребител
13! Карфичка е №13 в списъка! Дано не боцка!:)))))
Имаме още време до 23-24! Обадиха се и двама от правния клуб на dir.bg!!! Групата се заформя! Остава да си го направим и весело!:))))))))))))
[%sig%]
Имаме още време до 23-24! Обадиха се и двама от правния клуб на dir.bg!!! Групата се заформя! Остава да си го направим и весело!:))))))))))))
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
МНОГО е неудобно, мой човек, но няма как - над книгите трябва да се заляга ;)))
- karfi4ka
- Младши потребител
Имало едно време ... един remo.
Напоследък би трябвало да се нарича Панталей. Ако пътят му го отведе на точното място в точното време, би могъл да сподели хляба и виното си с всички вас. И разбира се - пържолите-е-е-е-е-е!!!!
До скоро! ;-))))
Напоследък би трябвало да се нарича Панталей. Ако пътят му го отведе на точното място в точното време, би могъл да сподели хляба и виното си с всички вас. И разбира се - пържолите-е-е-е-е-е!!!!
До скоро! ;-))))
- remo
ХОРА ,
това за срещата е страхотна идея винаги е хубаво да се запознавах с нови хора , но искам да ви попитам вие по между си познавате ли и евентуално такива като мен , които никои не познават / предполагам / , първо : как ще се познаем и второ : какви ще ги вършим .
Не че това е голям проблем , но предполагам че няма да ми е много комфортно .
това за срещата е страхотна идея винаги е хубаво да се запознавах с нови хора , но искам да ви попитам вие по между си познавате ли и евентуално такива като мен , които никои не познават / предполагам / , първо : как ще се познаем и второ : какви ще ги вършим .
Не че това е голям проблем , но предполагам че няма да ми е много комфортно .
- гала
Въпрос:
В първата нишка 666666 казва:
"Среща на 25.09.2003 г. - четвъртък, в "О,Шипка" - пресечката на Дондуков, начален час - 18.30 часа"
Къде е тази О!Шипка на "Дондуков"???
Аз знам за О!Шика, но на "Шипка" ...
Дайте бързо уточнение да не се гоним из София в четвъртък ;-)
В първата нишка 666666 казва:
"Среща на 25.09.2003 г. - четвъртък, в "О,Шипка" - пресечката на Дондуков, начален час - 18.30 часа"
Къде е тази О!Шипка на "Дондуков"???
Аз знам за О!Шика, но на "Шипка" ...
Дайте бързо уточнение да не се гоним из София в четвъртък ;-)
- miron
Става за среща в О'Шипка! По-добре е отколкото в О'Азис!
Ще се радвам да ви видя!
До четвъртък 18.30!
Ще се радвам да ви видя!
До четвъртък 18.30!
- atanas.tassev
- Нов потребител
Уточнение за мястото!
,,О Шипка" е в пресечката на бул .Дондуков с ул. Будапеща! Това е втората пряка, в посока - ЦУМ!
Значи на ул. Будапеща на 30 метра от булеварда! Да ми завиди човек на обяснението!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
[%sig%]
,,О Шипка" е в пресечката на бул .Дондуков с ул. Будапеща! Това е втората пряка, в посока - ЦУМ!
Значи на ул. Будапеща на 30 метра от булеварда! Да ми завиди човек на обяснението!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Гала, не се притеснявай!
Аз лично познавам само 666666! Така че и за мен ще е непознато и интересно! Идеята е да се запознаем, да поговорим да се повеселим! Надявам се това да стане с общи усилия! Не мога да се ангажирам с мнение, що за хора ще се съберем но се надявам да е весело и полезно за всички!
Така че идвай без притеснения!:))))))
[%sig%]
Аз лично познавам само 666666! Така че и за мен ще е непознато и интересно! Идеята е да се запознаем, да поговорим да се повеселим! Надявам се това да стане с общи усилия! Не мога да се ангажирам с мнение, що за хора ще се съберем но се надявам да е весело и полезно за всички!
Така че идвай без притеснения!:))))))
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|