В този изолатор (темата де) има присъствие на индивиди страдащи от ОЗБ.
Поли, Лекси, не си заслужава усилието да "налеете" разум в главите им. Оставете ги да си общуват.
Поднасям извинения към автора на темата. Това ще е първото ми и последно висване тук. Не сте виновен вие umostr, а просто създадохте благоприятна почва за развитие на болестотворни "микроби".
- Дата и час: 23 Ное 2024, 20:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЕДНА ГОДИНА СЕ ПРОТАКА ЯВНА ИМОТНА ИЗМАМА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
55 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
-
Melly - Старши потребител
Re: ЕДНА ГОДИНА СЕ ПРОТАКА ЯВНА ИМОТНА ИЗМАМА
Това вече беше написано в подобен смисъл от мен - става въпрос за решения на ОС на ООД и отношения между съдружници. Следва да се заведат съответните гражд. и търговски дела, но umostr не иска да го разбере. Някой му внушава, че трябва да води нак. дело за да си върне имота. Появи се и участник във форума tino76 и с обръщението "приятелю" спечели симпатията на umostr - винаги така става, когато някой ти говори това което искаш да чуеш.
- neutralen
- Активен потребител
neutralen написа:Това вече беше написано в подобен смисъл от мен - става въпрос за решения на ОС на ООД и отношения между съдружници. Следва да се заведат съответните гражд. и търговски дела, но umostr не иска да го разбере. Някой му внушава, че трябва да води нак. дело за да си върне имота. Появи се и участник във форума tino76 и с обръщението "приятелю" спечели симпатията на umostr - винаги така става, когато някой ти говори това което искаш да чуеш.
+1
Колега неутрален, знаеш, че далеч не винаги съм на твоето мнение, обаче в случая си много точен.
Само да добавя, че участникът Тиру-лиру се появява чат-пат по темите като фучаща линейка, карана от пиян шофьор, излива си квото има да излее в стил скандалджийски популизъм и си заминава
Ама верно е изолатор темата. Сакън, кво думам - та ние нямаме стратегия едно кисело мляко да си купим, на господин синьора тука акъл сме зели да даваме, ама-ха Абе № 1
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
umostr написа:Нищо не знаете за себе си, и нищо не сте направила да разсеете заблудите; подсезнанието Ви кара да създавате такива без да се осещате; с една дума имате някаква мания, по скоро страдате от желание да създавате параноя.
Като му доеде времето ще разберете че е имало начин за които никога не сте знаели и се надявам за Вас, поне тогава, да научите нещо ново...
Тава май беше насочено към мен
Господине, за себе си знам достатъчно неща, а за тези, които не знам, не сте Вие човекът, който може да раздава оценки. Още по-малко - да постява диагнози. Да, не знам италиански език, но на езиците, които владея, не диагностицирам хората. Не искам да влизам в ролята на този, който разкрива пред малкото дете, че няма Дядо Коледа. Но, рано или късно, детето винаги разбира. Темата е безплодна, ако подходът Ви към нея и отношението към инакомислещите е цитираният.
-
lexy21 - Активен потребител
Аз съм отскоро в този Форум, въпреки това успях донякъде да се ориентирам в обстановката - знам кой е против мен дори да съм прав, кой в коя група се числи, кои участници се познават лично помежду си, кои са модератори и т.н. Без да познавам никого лично, изказванията на някои участници много ми импонират не само от правна гледна точка и това че имаме близки мирогледни разбирания, но даже и с чувството си за хумор - kleines, svettoslav, borovinka, rourke, pause и т.н. Тези които не ми импонират с изказванията си не искам да ги изброявам да не би някой да се засегне, че не съм го споменал.
Защо обяснявам това - то е по повод изказването на ykovachev, че подкрепя казаното от мен по темата макар че не винаги сме били на едно и също мнение, което в случая му прави чест.
Казвам горното за да разбере сеньор Италиано, че тук във Форума има хора които са принципни и когато го съветват го правят безкористно, въпреки различията които имат помежду си, да не си мисли че е велик, щото от изказванията му излиза че измамения в случая не е БГПАРКЕТ ООД, а самия той.
Защо обяснявам това - то е по повод изказването на ykovachev, че подкрепя казаното от мен по темата макар че не винаги сме били на едно и също мнение, което в случая му прави чест.
Казвам горното за да разбере сеньор Италиано, че тук във Форума има хора които са принципни и когато го съветват го правят безкористно, въпреки различията които имат помежду си, да не си мисли че е велик, щото от изказванията му излиза че измамения в случая не е БГПАРКЕТ ООД, а самия той.
- neutralen
- Активен потребител
Тино ти си добър. Много добър.
Lavazza Вие ми зададохте много интересен и полезен въпрос. Такъв договор за управление управителя нямаше но подобни неща са описани в дружественя договор. Възможно е и тои да доказва че управителя не е имал право да включи това споразумение без сагласието на Общо Събрание. Аз лично си мисля че такова нещо не е в правомощия на управител а на О.С. защото става въпрос за сделка която касае извънредното управление а не нормалното управление които е компетенция на управител; поради причината че тои е вклиучил споразумение за 10 години на зад, а през тези години тои е имало двама други управители преди него ( тои така решава и за тях без да пита никои ) - тои решава и за техня период без да има подкрепата на О.С. Освен това в дружествен договор пише че щом загубите повишават една трета от капитала на дружество управителя незабавно трябва да свиква ОС. а такова нещо не е било; тои е деиствал тайно и пасивно до края на делото... От него знам че са им помогнали от горе защото са платили сумата от 5000 лева, разказал ми го когато бяхме на саме и ми предлагаше да им става съучастник но аз не приех и започнах да ги атакувам.
На мен не ми е интересно защо съдята е позволил такава процедура без сагласието на ОС и без да има поне издадена и данъчна фактура ( такава е издадена 7 месеца по късно, само слет преферлянето на имота...които за данъчните е недопустимо и поради тази причина не въстановиха 35400 лева ДДС от фиктивните дългови на Европаркет. В протокола на ревизираната зделка същото е описано как нито една проверка не е имала положителен резултата за доказане че на 01.01.2001 г. въпросното съоражение е иамло как да бъде при Нас и че единствената идеа която може да имат екип от ревизъорите е че става въпрос за фиктивна зделка с цел облагоделстяне на управител чрез задължаването на дружеството в ползва та фирмата на М.Б. която живее с него на съпружески начела.
Lavazza Вие ми зададохте много интересен и полезен въпрос. Такъв договор за управление управителя нямаше но подобни неща са описани в дружественя договор. Възможно е и тои да доказва че управителя не е имал право да включи това споразумение без сагласието на Общо Събрание. Аз лично си мисля че такова нещо не е в правомощия на управител а на О.С. защото става въпрос за сделка която касае извънредното управление а не нормалното управление които е компетенция на управител; поради причината че тои е вклиучил споразумение за 10 години на зад, а през тези години тои е имало двама други управители преди него ( тои така решава и за тях без да пита никои ) - тои решава и за техня период без да има подкрепата на О.С. Освен това в дружествен договор пише че щом загубите повишават една трета от капитала на дружество управителя незабавно трябва да свиква ОС. а такова нещо не е било; тои е деиствал тайно и пасивно до края на делото... От него знам че са им помогнали от горе защото са платили сумата от 5000 лева, разказал ми го когато бяхме на саме и ми предлагаше да им става съучастник но аз не приех и започнах да ги атакувам.
На мен не ми е интересно защо съдята е позволил такава процедура без сагласието на ОС и без да има поне издадена и данъчна фактура ( такава е издадена 7 месеца по късно, само слет преферлянето на имота...които за данъчните е недопустимо и поради тази причина не въстановиха 35400 лева ДДС от фиктивните дългови на Европаркет. В протокола на ревизираната зделка същото е описано как нито една проверка не е имала положителен резултата за доказане че на 01.01.2001 г. въпросното съоражение е иамло как да бъде при Нас и че единствената идеа която може да имат екип от ревизъорите е че става въпрос за фиктивна зделка с цел облагоделстяне на управител чрез задължаването на дружеството в ползва та фирмата на М.Б. която живее с него на съпружески начела.
-
umostr - Младши потребител
Пак грешни съвети - Договора за управление няма нищо общо с представителната власт на Управителя - Договора за управление урежда отношенията между Друж. и Управителя, относно неговото възнаграждение с оглед длъжността, която заема. Представителната власт на Управителя се определя от съответните разпоредби на ТЗ/чл.141 ал.2 от ТЗ/, поради което не може да се ограничава с Дружествения договор. Дружеството се управлява от ОС, а не от Управителя. Управителя само представлява дружеството пред трети лица в изпълнение решения на ОС и на закона.
Времето тече, а доколкото разбирам в това дружество изобщо няма писмени решения на ОС за сключени през годините сделки. Няма да се оправят нещата докато не се потърси помощ от квалифициран адвокат в областта на търговското право - може би това е възможност на tino76 да покаже знанията си.
Времето тече, а доколкото разбирам в това дружество изобщо няма писмени решения на ОС за сключени през годините сделки. Няма да се оправят нещата докато не се потърси помощ от квалифициран адвокат в областта на търговското право - може би това е възможност на tino76 да покаже знанията си.
- neutralen
- Активен потребител
Тук освен знания се изискват и умения.
Ще ми бъде любопитно ако е възможно питащият да постне "фиктивното споразумение"...но от сега съм почти сигурен, че то ще представлява диспозитивен документ и като такова няма как да бъде засегнато от друг порок, освен неавтентичност.
Ще ми бъде любопитно ако е възможно питащият да постне "фиктивното споразумение"...но от сега съм почти сигурен, че то ще представлява диспозитивен документ и като такова няма как да бъде засегнато от друг порок, освен неавтентичност.
- ch3oh
- Активен потребител
Колеги, не сте добри. Ама много не сте добри. Питащият не ще да ви се кефи, щото не му пишете това, което той иска да прочете
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
(нотариална заверка)
СПОРАЗУМЕНИЕ
Днес, 18.11.2010 г., в гр. Пловдив, се подписа настоящото споразумение между:
''Европаркет''ООД , вписано в Търговски регистър на Агенция по вписанията с ЕИК 115258281, седалище и адрес на управление: обл. Пловдив община ''Калояново'', с. Бегово, представлявано от Управителя - К.Б., ЛНЧ1000ХХХХХХ, гражданин на Италия, роден на 10.12.1933 г. притежаващ удостоверение Н.ХХХ за продължително пребиваване в Р България, от една страна, и от друга страна
''Б.Х." ЕООД, вписано в Търговски регистър на Агенция по вписанията с ЕИК ХХХХХХХХХ, със седалище и адрес на управление, обл. Пловдив, община ''Родопи'', с. ХХХХХХХХ, ул. ''ХХХ ХХХХХ ХХХХ' Н.Х, представлявано от Управителя - М.С.Б., ЕГН591029ХХХХ, л.к. Н.ХХХХХХХХХ, изд. на ХХ.ХХ.ХХХХ г., от МВР-Пловдив.
СТРАНИТЕ КОНСТАТИРАХА СЛЕДНОТО:
I. На основание постигната договореност, считано от 01.01.2001 г., ''Б.Х." ЕООД е предоставило на ''Европаркет''ООД, ползването на два броя Сушилни камери от алуминиеви панели марка ''Хилдебранд'', с мощност 30 куб. м материал - всяка една от камерите.
II. I. На основание постигната договореност, считано от 01.01.2001 г., ''Б.Х." ЕООД е предоставило на ''Европаркет''ООД , ползването на четири броя дървообработващи машини, а именно: 1 бр. Индустриална фреза - двускоростна 5.5 киловата, 2 бр. Индустриални циркуляра - 5.5 киловата и 1 бр. Индустриална Плана 5.5 киловата
III. Въпреки многократно провежданите между страните преговори, ''Европаркет''ООД не е погасило към ''Б.Х." ЕООД[/b дължимата наемна цена за предоставените сушилни камери и дървообработващи машини.
стр. 2 (нотариална заверка)
[b]СТРАНИТЕ СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА СЛЕДНОТО:
1. За предоставените считано от 01.01.2001 г. сушилни камери и дървообработващи машини, към 15.11.2010 г. ''Европаркет''ООД има изискуемо парично задължение към ''Б.Х." ЕООД[/b , изразяващо се в неплатена наемна цена, в размер на 212 400 /двеста и дванадесет хиляди и четиристотин/лева.
[b]2. ''Европаркет''ООД се задължава да погаси задължението си към [b]''Б.Х." ЕООД[/b , в срок до 30.11.2010 г., като в този срок заплати на [b]''Б.Х." ЕООД[/b сумата в размер на 212 400 /двеста и дванадесет хиляди и четиристотин/лева.
Настоящото споразумение се състави и подписа в 3(три) еднообразни екземпляра - по един за всяка страните и за Нотариус.
За ''ЕВРОПАРКЕТ''ООД: К.Б.(ПОДПИС)
ЗА ''Б.Х." ЕООД: М.С.Б. (ПОДПИС)
(нотариални заверки)
СПОРАЗУМЕНИЕ
Днес, 18.11.2010 г., в гр. Пловдив, се подписа настоящото споразумение между:
''Европаркет''ООД , вписано в Търговски регистър на Агенция по вписанията с ЕИК 115258281, седалище и адрес на управление: обл. Пловдив община ''Калояново'', с. Бегово, представлявано от Управителя - К.Б., ЛНЧ1000ХХХХХХ, гражданин на Италия, роден на 10.12.1933 г. притежаващ удостоверение Н.ХХХ за продължително пребиваване в Р България, от една страна, и от друга страна
''Б.Х." ЕООД, вписано в Търговски регистър на Агенция по вписанията с ЕИК ХХХХХХХХХ, със седалище и адрес на управление, обл. Пловдив, община ''Родопи'', с. ХХХХХХХХ, ул. ''ХХХ ХХХХХ ХХХХ' Н.Х, представлявано от Управителя - М.С.Б., ЕГН591029ХХХХ, л.к. Н.ХХХХХХХХХ, изд. на ХХ.ХХ.ХХХХ г., от МВР-Пловдив.
СТРАНИТЕ КОНСТАТИРАХА СЛЕДНОТО:
I. На основание постигната договореност, считано от 01.01.2001 г., ''Б.Х." ЕООД е предоставило на ''Европаркет''ООД, ползването на два броя Сушилни камери от алуминиеви панели марка ''Хилдебранд'', с мощност 30 куб. м материал - всяка една от камерите.
II. I. На основание постигната договореност, считано от 01.01.2001 г., ''Б.Х." ЕООД е предоставило на ''Европаркет''ООД , ползването на четири броя дървообработващи машини, а именно: 1 бр. Индустриална фреза - двускоростна 5.5 киловата, 2 бр. Индустриални циркуляра - 5.5 киловата и 1 бр. Индустриална Плана 5.5 киловата
III. Въпреки многократно провежданите между страните преговори, ''Европаркет''ООД не е погасило към ''Б.Х." ЕООД[/b дължимата наемна цена за предоставените сушилни камери и дървообработващи машини.
стр. 2 (нотариална заверка)
[b]СТРАНИТЕ СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА СЛЕДНОТО:
1. За предоставените считано от 01.01.2001 г. сушилни камери и дървообработващи машини, към 15.11.2010 г. ''Европаркет''ООД има изискуемо парично задължение към ''Б.Х." ЕООД[/b , изразяващо се в неплатена наемна цена, в размер на 212 400 /двеста и дванадесет хиляди и четиристотин/лева.
[b]2. ''Европаркет''ООД се задължава да погаси задължението си към [b]''Б.Х." ЕООД[/b , в срок до 30.11.2010 г., като в този срок заплати на [b]''Б.Х." ЕООД[/b сумата в размер на 212 400 /двеста и дванадесет хиляди и четиристотин/лева.
Настоящото споразумение се състави и подписа в 3(три) еднообразни екземпляра - по един за всяка страните и за Нотариус.
За ''ЕВРОПАРКЕТ''ООД: К.Б.(ПОДПИС)
ЗА ''Б.Х." ЕООД: М.С.Б. (ПОДПИС)
(нотариални заверки)
-
Подозренията ми се оправдаха, но напълно разбирам позицията на питащия...де юре измамата въобще не е явна. За съжаление.
Последна промяна ch3oh на 02 Юли 2012, 11:49, променена общо 1 път
- ch3oh
- Активен потребител
Голото споразумение, само, не може да показва измамата. Само слет като стане ясно че споразумението е фалшиво във съдържанието измамата може да се разбере. Все пак споразумението е подготвен от безкруполен човек които обаче е адвокат. А тои го е направил за да мине в съда....
-
Начало | Справки за граждани
Справки за граждани
Информация за преписка № 07287/2011 на прокуратура РП-Пловдив:
Преписката е решена от прокурор.
Постановление: Обвинителен акт
Дата: 25.08.2014
Данните са актуални към предходния работен ден.
Справки за граждани
Информация за преписка № 07287/2011 на прокуратура РП-Пловдив:
Преписката е решена от прокурор.
Постановление: Обвинителен акт
Дата: 25.08.2014
Данните са актуални към предходния работен ден.
-
В Стара Загора има над 100 агенции за недвижими имоти при население около 170 000 жители.
За град с такава циленост са достатъчни и 20 агенции за недвижими имоти,има случаи на препродаване на апартаменти по 3-4 пъти между агенциите .
Адвокати ,като Илка Иванова Петкова изнудват и спекулират с цените на недвижимите имоти в страната използваики ,факта ,че агенциите са над 100 в града!
За град с такава циленост са достатъчни и 20 агенции за недвижими имоти,има случаи на препродаване на апартаменти по 3-4 пъти между агенциите .
Адвокати ,като Илка Иванова Петкова изнудват и спекулират с цените на недвижимите имоти в страната използваики ,факта ,че агенциите са над 100 в града!
- iliander
- Младши потребител
хубавото е че в България има закони, тя е държава на 1300 години ( само по един закон на годината ако е направен - пак са много ) второто хубаво е че има справедливо правосъдие - пишете на прокуратурата, аз така направих и ми се збъднаха мечтите, ето какво стана:
http://www.marica.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1 ... 84312.html
http://www.marica.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1 ... 84312.html
-
55 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|