- Дата и час: 23 Ное 2024, 17:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Практикуване на право в чужбина!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Практикуване на право в чужбина!
Здравейте! Завърших право в България, положих и успешно изпита за юридическа правоспособност. Предстои ни преместване в чужбина след около две години в Австрия или Германия и за мен възниква въпроса ще мога ли да практикувам там? Някой може ли да ми даде някакви насоки какво се изисква като документи, със сигурност език и приравнителни изпити, каква е самата процедура. Всяка информация би била полезна за мен! Благодаря много!
- dkoleva999
- Нов потребител
Re: Практикуване на право в чужбина!
Можеш. Първо преведи 2-3 пъти Bürgerliches Gesetzbuch и после почвай да учиш. Паралелно готвиш изпита за адвокати (Бг), явяваш се, вземаш го и после ще знаеш какво да правиш. Има директива на ЕП
- pati2
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|