начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ТАЛИБАНСКА наредба

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ТАЛИБАНСКА наредба

Мнениеот sterster » 25 Авг 2015, 09:29

bird_of_paradise написа:Темата ... тъпа и мъжка!
Съдебната палата е институция :idea: , която изисква уважение :!: и респект :!: , не ви е местния пазар или плаж, където може да притичате неглиже и по гащета с рунтавите си крачета( Изображение).

Не ви знам в какви палати влизате, но се явявам във всякакви съдилища от три съдебни области и никъде до момента не съм видяла магистрат без тога в зала. Трябва да им е хладно, налЕ 8) , че да са навлечени в тая жега допълнително и с някаква синтетика, че и шал, отгоре. На фона на тоя студ - останалите да имат право да се мотат голишави, `щот са специални..

Полова дискриминация?!? Криворазбрана демокрация... Божее, твърде много ви е дошла жегата.
Опитайте да влезете в НС, в кое да е министерство или музей във вида, който искате, да видим тогава, каква песен ще запеете.

п.п. само за прецизност- заглавието е сбъркано, няма наредба...

е,има и адвокатопитеци с по-рунтава козина,пробиваща поради остротата и дължината си през 3 ката дрехи спор няма :idea: но за рисунката протестирам :arrow: ако нее наредба,кво е

и най-важното
мери се с пръсти-явно са възприели американската мерна с-ма с стъпки...пинти и т.н.
може да атакуваме неспазване на мерна с-ма по бдс и да свалим архаичния текст.анализ на първата атака за пороци също.

и другата крайност
с царствен воал,влачещ се с метър зад теб проблем ли е входа.....
sterster
Потребител

Мнениеот sterster » 26 Авг 2015, 20:13

Изображение
sterster
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 26 Авг 2015, 21:17

Това пък какво общо има - в смисъл - по принцип не може да влезеш с къси гащи в съда. Ама и от друга страна - много е горещо (беше), за да се експериментира - достатъчно е да поседиш няколко минути на жегата - за да се размекнеш. Мюсюлманки почти нямаме, такива проблеми от рода почти нямаме. Повечето са светски ориентирани и има мисля туркини адвокати - съдии - прокурори. Аз съм фен на турските сериали - много са скъпи, успокояват нервната система, светски са напоследък, като изключим имперските им напъни. С много хубава литература са - подобни шегаджии като сърбите.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот sterster » 27 Авг 2015, 07:23

дай пример за турски майтап :idea: иначе с тия наредби опипват почвата за втората крачка-въвеждане на бурки и шарият
гласувалите я-съд за тероризъм и държавна измяна :idea:

и после правилник за придвижване в съда с разчертани стъпки по пода и маршова стъпка
sterster
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 27 Авг 2015, 17:44

Не знам какво - но нашите кърджалии са в пъти по - лоши от турските. Да не говорим, че си патя от "учтиви" сънародници и ми писна, щото някой не се бръсне и не се къпе, изживявайки се като полубог. Като почнем от премиера, който не ми е антипатичен - някакъв работливец е, както и да е. Има нормални турци и ненормални турци - ама и това е както и да е. Все едно ми е кой ще ми дудне на главата - а и не се интересувам от това. Турските девойки са хубави и работливи домакини, скромни и го няма типичното за златотърсачките.
Има една трилогия - пълнометражна лента - за турския Борат - знаете ли я - Реджеп Иведик. Много е смешна. Имат тънко чувство за хумор - например фейлетон: Бутат пешеходец, всички се събират около него и се питат един друг - ти обади ли се, Да, обадихте ли се - Да, накрая се оказва че са звъняли на телевизията да дойде с ПТС да снима събитието - дотолкова е важна телевизията пред Спешна помощ.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот sterster » 14 Яну 2016, 20:23

Веселина Кръстева е един от 800-те служители на Районния съд и също е получила 1730 лева за облекло.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/01/1 ... -ni.289612
sterster
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии