начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Време е за "чао"

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Време е за "чао"

Мнениеот ykovachev » 09 Дек 2015, 17:39

Здравейте, началници!
И без друго пишех веднъж на два месеца, та днес взех да драсна две мнения. И кво да видя? Темата изтрита!
Питащият питаше там каквото беше, двама души му отговорихме както сметнахме, че трябва, нашичкият си изтри въпросчето (че ставаше дума като как да проверял за наследниците на жив човек, баща му (й) ръйш), та аз си допълних последното мнение в смисъл, че това е нелюбезно и некоректно - в края на краищата в един форум е нормално да се пускат теми, които след това да се четат и от други интересуващи се, а не петдесет души да питат за една и съща тъпотия и петдесет пъти да им се отговаря еднотипно.
Не смятам, че в моето или на колегата мнения имаше нещо некоректно, НО: щом така и така и като на два месеца пиша, пак няма смисъл, ами хайде спирам въобще да пиша. Ако щете ми трийте и профила, няма да се логвам повече. Полезната информация тук стана направо трохички - е, аз мога да ги видя, ако ми трябват и без логваници и регистрираници, а да пиша бадява, та да ме триете, вече не желая. В тая връзка не ми пращайте, включително сърдити, писма на пощата в Лекса - няма да вляза, за да ги видя.
Форумът ви с годините заприлича на кочина. Изгледи за оправяне няма.
Във фейсбука поне не ми трият нищо, ами само разни агенции ми трупат досие.
Успех ви желая, но повече не ми се занимава с вас - не си струва. Има къде по-читави форуми със смислени функции и модерация, ама са с техническа насоченост. Явно юридически форум в България - това си е дървено желязо.
Чичко Ковачев
П.П. Ай ся изтрийте и тая тема.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Re: Време е за "чао"

Мнениеот Melly » 09 Дек 2015, 18:23

Чакай, чакай малко, Ковачев, и аз да драсна някой и друг ред. :lol: :lol: :lol: Не им давай това право, криво разбрано от тях, според мен.
Отдавна спрях да се вълнувам от липсата на компетентност у "началниците" тук. Последният ми спомен за такъв модератор е "Сатърчо". Сигурно се е клонирал и са се появили множество "Сатърчовци"... И картинката е жалка... Факт.
Че се превърна на кочина този форум, кочина е. Спор няма. Надминаха "БГ мама".
Трябва да си сменят логото на форума в съответствие на съдържанието му, а именно: Lex.bg - българският НЕправен ФОРУМ.
Това, е моята препоръка към тях.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 09 Дек 2015, 19:48

:D Я, по ведро, молА Ви се....хубави празници идват.

Разбирам огорчението, но както казват- идва време, човек помъдрява и все по-малко му се иска да спори или да си изяснява отношенията, та: я, по- ведро осъзнаване, колко много неща не се нуждаят от Вашия коментар. :wink:
Важното е да сте здрави, вие и вашите близки; вечер, когато се приберете да има кой да ви гушне, да ви погледне благо; работата на попрището там да върви относително безаварийно, да не забравяме с колко захар си пием кафето ( последното също е от жизнена важност :lol:)...
Тея няколко неща ( пожелавам Ви ги), останалото е на вятъра.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот satir » 03 Мар 2016, 06:41

факт е, че форума го осрахте, тея дето останахте!
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Назад към Общи дискусии