начало

Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева

nasledqwane

Казуси за недвижими имоти

nasledqwane

Мнениеот nafets » 27 Апр 2005, 08:40

Здравейте.
От Бургас съм и се нуждая от помощ.Пиша това от името на баща ми.
Скоро, по доста интересен начин от съвсем чужди/ не държавни служители от съответното , свързано със случая ведомство/ хора ми съобщиха,че от преди седем години съм наследил жилище в Пловдив, оставено от племенницата, на дядоми ми,дъщеря на сестраму.Отидохме да извадим удостоверение за наследници, но от Пловдив ми дадоха само данни за живялите там.Полутахме се из други те градове и събрахме и другите данни, от който се разбра, че само баща ми е останал сега жив,другите са починали без наследници.Едната от сестрите на бащата на племеницата е починала 70-та година /преди племенницата си/, като има син , който също е починал 2004г..Той от своя страна има двама сина.Другите брат и сестра на бащата също са починали и не са оставили наследници.
Питаме,защо никой не ни уведоми за смъртта на родственичката ни, какви права и кой от наследниците имат право над това наследство, което е останало, след като починала та е погребана по служебен път. Проведено е разследване за смъртта и апартамента е запечатан вече седма година, като документи и други такива са прибрани в касата на общината, за което ви казах как научихме.За нас е сложно да го обясним, но ако някой се наеме да ни помогне, ще му бъде предоставена документация и по-подробни данни.
nafets
Нов потребител

Re: nasledqwane

Мнениеот idler » 27 Апр 2005, 09:53

nafets
Наистина трябва да се консултираш с адвокат ! Така както разбирам имота е в Пловдив . Имам офис там ,но има и други колеги .
Ако решиш пиши на [email protected] и си остави телефонния номер .
Ако ли не Успех!
idler

Re: nasledqwane

Мнениеот Бо » 27 Апр 2005, 17:18

Никой от общината не е длъжен да те уведомява, че си наследник. Това е положението, ще си търсиш сам интереса. Удостоверението за наследници се издава по местожителството на починалия и то , само ако наследник поиска да бъде издадено такова.
Бо

Назад към Имотни казуси