- Дата и час: 24 Ное 2024, 15:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Здравно осигуряване+вноски=държавен рекет и безумство
|
|
Рая се управлява със страх.Тези,които създадоха настоящата здравна система в България са потомци на онези,които навремето даваха заразени с едра шарка одеала на индианците в Северна Америка-резултатът е 60-70 милиона жертви!Нека сега ви раздават "безплатно" здраве,а вие си търпете още и се навеждайте,ако може още по-ниско,за да им е удобно да ви го таковат!Идеята за дружество е чудесна,но аз например съм от Пловдив,а има стотици хиляди засегнати хора в по-малките градов и селата.Къде да се съберем за учредяване на дружеството,финансите също са важни,но още по-важна е вярата и духа на борбата!Дайте идеи за място на събранието?
- Вълчан Войвода
?
Нямам нищо против да се сформира такова дружество, но не се сещам какво ще спечелиме от тази работа. Не е ли по-добре да си организираме една среща пред Народното Събрание и да ги нахулиме?
- Бесен съм
Абе и това е идея,ама няма да има никаква солидарност от останалите членове на обществото,всеки гледа да се скатава,та затова сме на това дередже.Ползата от евентуално дружество е да се заведе дело срещу този отявлено расистки и дискриминационен закон!Другия вариант е да ги осатвим още да ни клатят,обаче аз смятам,че този път няма да мине номера...Все пак този народ трябва да има някакъв праг на дразнимост,иначе ставаме по-зле и от животните!
Лошото е,че нашето общество е приспано!Ромът Костов,заедо с неговия ибрикчия Семерджиев(министър на здравеопазването тогава)трябва да застанат на съд за геноцид против собствения си народ,задето измислиха този пълен абсурд наречен "здравно осигуряване"-е,че то е повече от ясно,че такова животно няма!
- Адсон от Мелк
Клиничните пътеки на здравноосигурителната ни система водят към ада.
Полските и и планинските пътеки водят до аптеката на Природата. Само, че за да трънем по тях ни трябва познание за билките и лечебния им полза, кога и как да се берат, как да се сушат, как да се приготовляват лекарства от тях.
Пред очите ми съвсем близък човек, чрез редовна употреба на билки, премахна раково образование. В случай, че бяха избрани родните клинични пътеки, то вероятно те щяха да доведат до отвъдното и финасов крах за семейството.
Лошото в случая на здравноосигурителната ни система е, че на този етап е трудно да се прекрати ограбването на доходите ни, които бадева се харчат.
Полските и и планинските пътеки водят до аптеката на Природата. Само, че за да трънем по тях ни трябва познание за билките и лечебния им полза, кога и как да се берат, как да се сушат, как да се приготовляват лекарства от тях.
Пред очите ми съвсем близък човек, чрез редовна употреба на билки, премахна раково образование. В случай, че бяха избрани родните клинични пътеки, то вероятно те щяха да доведат до отвъдното и финасов крах за семейството.
Лошото в случая на здравноосигурителната ни система е, че на този етап е трудно да се прекрати ограбването на доходите ни, които бадева се харчат.
- Гост
Гост,ти си съвършенно прав,но има и още една истина:този народ е обладан от неистов страх и вместо институциите да му служат,той служи на тях,а пък и самият той-НАРОДЪТ,е избрал разни индивиди,повечето от които със съмнителна сексуална ориентация да го управляват и да му обират паричките под предлог за здравна грижа-е от това по-голям абсурд в тая скапана държава,като че ли няма!Уж си здр.осигурен,пък имаш право на престой в болница,не повече от 10 дни годишно- И това,ако не е геноцид,здраве му кажете!
- Калоянчев
Абе мама му стара четя и ми се плаче. Българският "НАРОД", те такова чудо нема - ние сме ЕДНО СТАДО. Овчарите ни вземат млякото, вълната и месото, а е замяна нито ни хранят нито ни поят ... Лично мое мнение че на българина обаче всичко това му доставя удоволствие ? ? ? Вече почна да ми писва да пиша и да чета по разни форуми как тоя и оня не са доволни от нещо, как ще направиме това и онова и т.н. РАЗБЕРЕТЕ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ "НЕ ДУМИ А ДЕЛА"
- Бесен съм
Ами,че и на мен също ми писна да чета мнения и само думи,наистина дела трябват,българина все се примирява,все търпи,като го клатят,може би наистина има нещо извратено в съзнанието му...Такова "чудо" няма обяснение!Заразно болен какво стана с дружеството,което щепе да регистрираш?Не трябва да се предизвиква "притъпяване на общественото сънзание по този проблем-все пак "неосигурените" не са никак малко-милион и половина,представете си какво могат да направят толкова хора...Ама трябва да са единни!!!
- Lord Dart Wader
Ще позволим ли това
Като компетентно лице работещо във тази област искам да подчертая, че аз също съм против и държавата когато включи своята машина-Агенцията за държавни вземания, чак тогава хората ще усетят сериозноста на проблема.Поблем който ще бъде не за държавата като институция, а за самите хора. Скоро ще започнете да получавате актове за неизплащане на дължими суми и дори да обжалвате познайте кой ще спечели делото.Та нали и съдът е държавна институция. Запор на банкови сметки иземване на имущество.Хората които не притежават нищо също не са застраховани защото те също не живеят на улицата.Който е длъжник и не плати дължимите суми,може да бъде подведен под наказателна отговорност и по силата на Българските закони да излежи присъда наравно с някой ддс-ар,в зависимост от размера на дължимите суми.
- Raw
Ами,нали затова е борбата-против дъжавния рекет,а пък и какво означава това "дължима сума за здрви осигуровки" не е ли това едн най-нагла гавра,както и прди съм казвал?!ДОКАТО ТОЗИ ЗАСПАЛ НАРОД НЕ СЕ СЪБУДИ И НЕ СЕ БОРИ ЗА ПРАВАТА СИ,РАЗНИ ТАМ ИЗМИСЛЕНИ АГЕНЦИИ щЕ СЕ ГАВРЯТ С НЕГО И щЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ПАРАЗИИТЕ В ПАРЛАМЕНТА!Погледнете този линк:http://www.podpiski.org/?start:podpiski:zzo:zzowall
- Luke Skywalker
Този закон го създаде некадърното управление на Костов към края на злополучмият му мандат.Това беше един от последните "дарове",който ромът поднесе на българския народ!Ама вие не се поддавайте,трябва да се опълчите срещу изедниците и да ги бойкотирате повсякакъв начи.И не се плашете!Бог победи дяволът на този свят,а слуги на дявола са именно онези изчадия от правителството,нои и нзок!
- Чичко Филчев
- протестиращ
Идеята ти е чудесна,ама аз съм от Пловдив и нямам финансовата възможнсот да пътувам до София,пък има и доста други хора от останалата част на страната,които биха искали да изразят погнусата си от тези гаври!Все пак,ако има масирана проява,уведомете ме по форума!НАЙ-ВАЖНО Е ДА ИМА НЕПРИМИРИМОСТ!!!
- Ландо Калризиън
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|