начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Търся съвет,колеги!!!

Търся съвет,колеги!!!

Мнениеот Andreevska » 12 Яну 2005, 15:51

Някой колега сблъсквал ли се е с отказ за издаване на изпълнителен лист въз основа на спогодба за плащане на парична сума с нотариална заверка на подписите -237, б"з" от ГПК.Просто не се сещам какво може да е основанието, а на ли тече инвентаризация!?
Andreevska

Re: Търся съвет,колеги!!!

Мнениеот ne » 12 Яну 2005, 16:16

аз съм имала отказ, по-точно засега поне е БД за изпълнителен лист по извлечение от сметки, незнам дали ще ти е отпомощ, но причината бе недостатъчни доказателства за представителната власт на личето представляващо Кредитора и непосочване на периодите за търсените лихви
ne
Потребител

Мнениеот Andreevska » 12 Яну 2005, 16:23

За б.д. до отстраняване на нередовностите съм съгласна, но отказ???
Andreevska

Мнениеот ne » 12 Яну 2005, 16:26

направо отказ без да е оставено без движение ли
ne
Потребител

Мнениеот Andreevska » 12 Яну 2005, 16:29

Оставено е б.д.но в срока са отстранени нередовностите, съгласно резолюцията и после отказ.
Andreevska

Мнениеот ne » 12 Яну 2005, 16:41

може съда да е приел, че не е спазен срока, може също да е приел че не са изпълнени указанията му
аз имах един случай в който съдът реши че са изпълнени само част от БД, а друга е неточно изпълнена и затова - отказ
ne
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство