Здравейте,
имам следния казус. В спортен сайт в Щатите използват моя снимка за профил на български спортист със същото име и фамилия. Снимката ми е една от профилните във facebook. Правена е преди 13 години. Може ли да ги осъдя за това, че използват моя лична снимка и кой може да ми помогне?
Благодаря Ви предварително!
Стефчо
- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Използват ми снимката за представяне на друго лице
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Използват ми снимката за представяне на друго лице
stefchoni написа:Здравейте,
имам следния казус. В спортен сайт в Щатите използват моя снимка за профил на български спортист със същото име и фамилия. Снимката ми е една от профилните във facebook. Правена е преди 13 години. Може ли да ги осъдя за това, че използват моя лична снимка и кой може да ми помогне?
Благодаря Ви предварително!
Стефчо
А защо първо не им пишете мотивирано да махнат снимката?
-
teogeo - Активен потребител
Ако ги питаш, те ще я свалят. Защо трябва да ги съдиш? И ти ли си като онея, дето пари гледат да вадят от дела, и това за тях е бизнес? И между другото, пожелавам на всеки Бай Ганья, успех с осъждането на американски фирми и американски граждани. Смехория.
- neromare
Много ясно, че трябва да ги съдиш! Все пак има толкова разкази за милиони обезщетения
Защо да се занимаваш да им пишеш, че са направили грешка със снимката и дублирането на имената…
Защо да се занимаваш да им пишеш, че са направили грешка със снимката и дублирането на имената…
- gerry88
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|