начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

публична продан

публична продан

Мнениеот Veselka Georgieva » 10 Сеп 2004, 14:09

Здравейте, някой може ли да ми разясни каква е процедурата ако се спечели търг за недвижим имот. Аз спечелих една боксониера от такъв търг , внесох сумата в срок и вече 3 седмици чакам някой да ме извика да подпиша някакви документи.Кога ще стана собственик?
Какво ще ме посъветвате, да си взема ли адвокат?

С уважение:
В. Георгиева
Veselka Georgieva

Re: публична продан

Мнениеот донна2 » 11 Сеп 2004, 20:22

Предполагам ,че става въпрос за постановлението за възлагане на имота ,то трябва да влезе в сила за да ви въведе съдия изпълнителя в имота ,освен това трябва да са платени таксите по прехвърляне на имота и вписване на постановлението .Обадете се най-добре на секретаря на съдия изпълнителя по телефона или идете на място за информация.
донна2

Re: публична продан

Мнениеот kovachev » 12 Сеп 2004, 13:36

Здравей те.
Доколкото разбрах, Вие сте обявена за купувач и своевременно сте внесли дължимата сума.В този случей, съдия-изпълнителя издава постановление с което ви възлага имота.За да бъде те въведени във владението на имота, трябва постановлението на съдия-изпълнителя, с което ви възлага имота да влезе в сила/тоест да не бъде обжалвано/, да заплатите таксите по прехвърлвне на имота и за вписване.
Най-добре отидете при съдия-изпълнителя, за да може по бързо да се задвижат нещата, защото системата ни е много тромова и става бавно.
kovachev
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство